پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

دیپ سیخی | طرز تهیه دیپ سیخی راویولی سرخ شده


مواد لازم برای دیپ سیخی راویولی سرخ شده
 
روغن مایع  1 لیتر
آرد  1 فنجان
تخم مرغ  2 عدد
خرده نان  1 فنجان
پنیر پارمسان رنده شده  نصف فنجان
اورگانو خشک   2 ق غ
ریحان خشک  2 ق غ
آویشن خشک  1 ق س
پودر سیر 2 ق چ
نمک 1 ق چ
فلفل نصف ق چ
خمیر راویولی
 
مواد لازم برای خمیر راویولی 
 
زرده ی تخم مرغ 4 عدد
سفیده ی تخم مرغ 1عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
شیر پاستوریزه 4 قاشق غذاخوری
نمک  یک سوم قاشق غذاخوری
 

دیپ سیخی | طرز تهیه دیپ سیخی راویولی سرخ شده
 
طرز تهیه دیپ سیخی راویولی سرخ شده
 
برای خمیر زرده و سفیده  را همراه با شیر ، روغن و نمک با قاشق مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. ( خمیر باید لطیف باشد، ولی به دست نچسبد) حدود 15 دقیقه در زیر پلاستیک استراحت دهید؛ سپس روی میز آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 2 میلی متر باز کنید.
روغن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
آرد را در یک ظرف و تخم مرغ های هم زده را هم در یک ظرف دیگر قرار دهید.
در ظرف سوم  مخلوط خرده نان ، یک چهارم فنجان پنیر پارمسان ، پونه ، ریحان ، آویشن ، پودر سیر ، نمک و فلفل را قرار دهید.
راویولی را در ظرف آرد بگردانید و تکان دهید تا آرد اضافه اش جدا شد سپس داخل تخم مرغ و بعد از آن داخل مخلوط نان بزنید و به سیخ چوبی بکشید. و حدود 4-5 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید .
سپس روی کاغذ حوله ای بگذارید تا روغ اضافیشان کشیده شود سپس برای سرو رویشان پنیر پارمسان پاشیده و به همراه سس مارینارا یا پستوی ریحان سرو نمایید.
 

دیپ سیخی | طرز تهیه دیپ سیخی راویولی سرخ شده
نکات تکمیلی در مورد دیپ سیخی

دیپ سیخی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
دیپ سیخی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

دیپ سیخی ، طرز تهیه دیپ سیخی راویولی سرخ شده