سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه شپردز پای بوقلمون (shepherds pie)


مواد لازم شپردز پای بوقلمون (shepherds pie)

گوشت بوقلمون چرخ کرده  700 گرم
لوبیا سبز پخته و خردشده 450 گرم
پوره سیب زمینی 4 پیمانه
قارچ ورقه شده  2 پیمانه
هویج رنده شده 1 پیمانه
پنیر چدار رنده شده ½ پیمانه
آب مرغ ¾ پیمانه
آرد ¼ پیمانه
پیاز بزرگ 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
سس ورسترشایر 1 قاشق غذاخوری
نمک به اندازه کافی


طرز تهیه شپردز پای بوقلمون (shepherds pie)

طرز تهیه شپردز پای بوقلمون (shepherds pie)

    هویج را رنده کنید.
    پیاز را خرد کنید. قارچ ها را ورقه کنید تا 2 پیمانه شود.
    لوبیا سبز را بخارپز یا آب پز کرده و سپس آبکشی کنید.
    در یک ظرف بزرگ و روی حرارت متوسط هویج ها و پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.
    گوشت بوقلمون چرخ شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تیره شود.
    سپس قارچ، ¼ پیمانه آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بوقلمون بپزد.
    آرد را روی مواد تابه بپاشید و خوب مخلوط کنید. بقیه آب مرغ، کچاپ، سس ورسترشایر و نمک را به آنها اضافه کنید. اجازه دهید تا روی حرارت غلیظ شوند.
    مخلوط گوشت را در یک ظرف مناسب فر و متناسب با اندازه مواد بریزید و یک لایه لوبیا سبز و لایه بعد پوره سیب زمینی را اضافه کنید و در آخر پنیر چدار رنده شده را بر روی آنها بریزید.
    ظرف را بر روی سینی فر قرار دهید و در حرارت 175 درجه سانتی گراد و به مدت 30 الی 40 دقیقه یا تا زمانی که رویه پنیر طلایی شود بپزید.
    قبل از اینکه غذا را سرو کنید اجازه دهید تا به مدت 10 الی 15 دقیقه سرد شود.
 


طرز تهیه شپردز پای بوقلمون (shepherds pie)

نکات تکمیلی در مورد شپردز پای بوقلمون

شپردز پای بوقلمون جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
شپردز پای بوقلمون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه شپردز پای بوقلمون (shepherds pie)