یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
بیماری که با خوردن مرغ سراغ شما می آید
![بیماری که با خوردن مرغ سراغ شما می آید](/web/imgs/27/48/i5g7c1.jpeg)
همان طور که می دانید مرغ، یکی از علل بروز سالمونلا است که سالانه بیش از 2/1میلیون نفر در ایالات متحده به خاطر آن بیمار شده و حدود 450نفر جان خود را از دست می دهند.
کامپیلوباکتر، عامل بیماری زای دیگری است که با مصرف ماکیان خام و ماکیانی که به خوبی پخته نشده اند مرتبط است و سالانه حدود 3/1میلیون امریکایی به خاطر آن بیمار می شوند. یکی از علل بالا بودن این رقم حجم گسترده ماکیان در منوهای غذاست.
از طرفی این نوع عفونت برای افراد مسن و هر کسی که به خاطر این بیماری سیستم ایمنی اش دچار مشکل شده، می تواند دردسرساز باشد. در واقع، کامپیلوباکتر در 43درصد و سالمونلا در 11درصد از سینه مرغ های خامی که در سوپرمارکت ها یافت می شود، دیده شده است.
کرک های مرغ ها می توانند در مرغدانی دچار عفونت شوند و درواقع عامل بیماری زا را از آب آلوده به خود جذب کنند. آن دسته از مرغ هایی که حامل کامپیلوباکتر هستند هیچ علائمی از خود نشان نمی دهند.
در مرحله بعد، باکتری مورد نظر می تواند طی فرایند سلاخی به گوشت منتقل شود.
![بیماری که با خوردن مرغ سراغ شما می آید](/web/imgs/27/48/i5g7c2.jpeg)
این باکتری ها در طبیعت وجود دارند و در سیستم غذایی خود را نشان می دهند. به خاطر داشته باشید که خرید مرغ های پاستوریزه شده الزاما باعث تضمین ایمنی مصرف آنها نمی شود. آنها می توانند حامل باکتری مضری باشند.
این بدان معناست که اعمال روش های مطمئن در این زمینه و در خانه حائزاهمیت است.
نکته جالب اینجاست که تنها 20درصد از فروشندگان ماکیان، آنها را در کیسه های پلاستکی مجزا می گذارند. از آنجایی که آب و شیره ماکیان خام می تواند از بسته بندی آنها نشت کند و بیرون بریزد، بنابراین هر آنچه خریدار بعد از این اتفاق لمس کند ممکن است آلوده شود.
![بیماری که با خوردن مرغ سراغ شما می آید](/web/imgs/27/48/i5g7c3.jpeg)
از هر 10خانواده، 6تای آنها ماکیان بسته بندی را مستقیما داخل یخچال یا فریزر قرار می دهند و این بدان معناست که آب آنها می تواند با قفسه های یخچال یا حتی سایر غذاها تماس پیدا کند. آمار نشان می دهد که اکثر مردم – چیزی حدود 65 درصد– پیش از پخت و پز دست های شان را نمی شویند، در شرایطی که 38 درصد هم بعد از دست زدن و درست کردن ماکیان بسته بندی این کار را نمی کنند.
![بیماری که با خوردن مرغ سراغ شما می آید](/web/imgs/27/48/i5g7c4.jpeg)
قبل و بعد از دست زدن به مرغ دستهایتان را بشوییدقبل از شست و شوی مرغ بدانید
شما نمی توانید باکتری ها را ببینید یا ببویید و راهی هم وجود ندارد که از این مسئله مطمئن شوید که مرغی که از فروشگاه خریده اید، فاقد باکتری است. پروفسور باربارا کوالسیک در این باره می گوید:پیش فرض من این است که تمام مرغ ها آلوده به سالمونلا و کامپیلاباکتر هستند. دست تان را به مدت 20 ثانیه با آب گرم بشویید، در واقع قبل و بعد از دست زدن به مرغ آن را با آب و صابون شست وشو دهید.
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم پزشکیان دولت سیزدهم محمدجواد ظریف دولت رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری
تهران پشه آئدس هواشناسی سازمان هواشناسی شهرداری تهران قتل وزارت بهداشت گرمای هوا پلیس گرما شهر تهران سلامت
واردات خودرو خودرو مالیات قیمت خودرو برق حقوق بازنشستگان مایکروسافت قیمت دلار قیمت طلا بازنشستگان بازار خودرو مسکن
تلویزیون سریال عاشورا محرم سینمای ایران تئاتر کربلا موسیقی امام حسین (ع) سینما امام حسین اوشین
فناوری اختلال جهانی ورزشکاران
یمن رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه دونالد ترامپ آمریکا روسیه تل آویو جو بایدن ترامپ چین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ایران نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر باشگاه استقلال تراکتور علی علیپور سپاهان
همستر کامبت فیلترینگ فیلترشکن امنیت سایبری ناسا سیاره زهره ویندوز مغز سامسونگ گوگل موبایل تبلیغات
افسردگی دیابت گرمازدگی کاهش وزن بارداری سلامت روان