پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

لیمو ترش را با چای مصرف نکنید


لیمو ترش را با چای مصرف نکنید

مصرف لیموترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین C آن می شود و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش می دهد.
چای دارای ترکیباتی آنتی اکسیدانی است که اگر بدون قند مصرف شود …

مصرف لیموترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین C آن می شود و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش می دهد.

چای دارای ترکیباتی آنتی اکسیدانی است که اگر بدون قند مصرف شود و گرما و حرارت آن کم باشد آنتی اکسیدان های آن بهتر جذب بدن می شوند.

چای جزو نوشیدنی هایی است که باعث رفع خستگی بدن و استحکام دندان ها می شود و مواد آنتی اکسیدانی موجود در آن رادیکال های آزاد را از بین می برد.

چای به دلیل داشتن تانن نباید قبل از غذا و ۲ ساعت بعد از غذا مصرف شود به دلیل اینکه جذب آهن غذا را مختل می کند همچنین مصرف مواد فیبردار و نان هایی که خوب تخمیر نشده است به دلیل تشکیل ماده ای به نام فیتات از جذب آهن خون جلوگیری می کند.

مصرف لیموترش همراه با چای معمولا به عنوان یک چاشنی استفاده می شود. لیموترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین C آن می شود و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش می دهد و خشکی دهان را افزایش می دهد. البته مصرف لیموترش بدون چای موجب افزایش ترشح بزاق دهان می شود.