جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
کیک کدوحلوایی
مواد لازم
۲۰۰ گرم آرد
نصف قاشق چایخوری نمک
۲۰۰ گرم شکر
یک قاشق چایخوری جوش شیرین
نصف فنجان روغن زیتون
یک عدد کدو حلوایی متوسط
دو عدد تخممرغ
یک چهارم فنجان آب
نصف قاشق چایخوری جوزهندی
نصف قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری ادویه
نصف فنجان گردوی آسیاب شده
طرز تهیه
کدو حلوایی را به دو بخش تقسیم کرده و پس از جداکردن دانهها، محتویات را در ورقههای مخصوص پخت ریخته و آنها را بهمدت ۴۵ دقیقه در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد فر قرار دهید.
در ظرفی جداگانه نمک، آرد، شکر و جوش شیرین را با یکدیگر مخلوط کنید. تخمها را جداگانه مخلوط کنید تا رنگ آن یکنواخت شود. سپس کدو حلوایی را پس از سردشدن با روغن، تخممرغ، آب و ادویه مخلوط کرده و محتویات ظرف حاوی نمک، آرد و جوش شیرین را به همراه جوز هندی به آن اضافه کنید.
مواد را در ظرف شیشهای که از قبل کف آن چرب شده است ریخته و بهمدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر گذاشته تا کاملاً بپزد.
با کوتاهترشدن روزها و کاهش دمای هوا، تزئین سفرهها با موادغذایی سالم و مقوی همرنگ با اشعه زیبای خورشید در پائیز یا برگهای خزان، دلپذیر خواهد بود. کدو حلوایی از جمله موادغذایی خوش طعم و مقوی است که طبخ انواع غذا مانند سوپ، خوراک، نان، کیک و مربا با استفاده از آن امکانپذیر خواهد بود.
رنگ نارنجی این ماده غذایی به علت وجود مقادیر فراوانی بتاکاروتن در تولید ویتامین آ در بدن نقش مؤثری دارد.
کدوحلوایی به دلیل داشتن کالری کم، جایگزین مناسبی برای انواع موادغذایی پرکالری است. از طرف دیگر کدو حلوایی فاقد هرگونه چربی بوده و مصرف آن به بیماران قلبی و افراد مبتلا به اضافه وزن از سوی متخصصان تغذیه توصیه میشود.
تحقیقات نشان میدهد قراردادن کدوحلوایی در رژیم غذایی و مصرف روغن تخمههای آن، نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات و درمان بیماران مبتلا به این بیماری دارد. وجود هورمون تستوسترون در مغز تخمههای کدوحلوایی از رشد و تشکیل سلولهای سرطانی در مردان پیشگیری میکند.
افزایش سیستم ایمنی بدن به دلیل وجود ویتامینهای ث و آلفا کاروتن از دیگر خواص این ماده غذایی است.
مصرف نصف فنجان کدوحلوایی، ۲۵ درصد از فیبر مورد نیاز بدن را تأمین میکند، این در حالی است که این میزان از ماده غذایی تنها ۴۰ کالری دارد.
آنتی اکسیدانهای موجود در کدوحلوایی نقش مهمی در بازسازی سلولهای آسیبدیده ناشی از رادیکالهای آزاد موجود در موادغذایی یا اشعه خورشید می شود و از ابتلا به انواع سرطان یا پیری زودرس پیشگیری میکند.
کدو حلوایی به دلیل داشتن مقادیر فراوانی پتاسیم و منیزیم در بهبود عملکرد سلولها نقش داشته و مصرف روزانه آن باعث کاهش احتمال ابتلا به سکته قلبی، مغزی و تنظیم فشار خون میشود. این ماده غذایی حاوی مقادیر فراوانی کلسیم بوده و در سلامت استخوانها مؤثر است.
ویتامین ای، روی و لیکوپن از دیگر مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای موجود در کدوحلوایی بوده و در رشد مو و ناخن و سلامت پوست و رشد کودکان مؤثر است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر یسنا قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم
فضای مجازی شهاب حسینی سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
کولر هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی