چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

رشته پلو قیسی | طرز تهیه رشته پلو قیسی


مواد لازم رشته پلو قیسی



برنج:3پیمانه
رشته پلویی:1 پیمانه
برگه زرد آلو:100گرم
قیسی:100گرم
کره:100گرم
پیاز داغ:3 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زرد چوبه:به میزان لازم
زعفران دم کرده:1 قاشق سوپخوری
دارچین:1 قاشق چایخوری



رشته پلو قیسی | طرز تهیه رشته پلو قیسی

روش تهیه رشته پلو قیسی



برنج را که 3ساعت قبل با نمک خیس کرده اید در آبجوش بریزید. در حد آبکش شدن که رسید رشته پلویی را اضافه کنید. چند جوش که زد آن را آبکش نمایید. برگه زرد آلو و قیسی را حدود نیم ساعت در آب گرم خیس کنید و بعد آن را شسته و با کره داغ شده در ظرفی بریزید و روی آن را پیاز داغ، شکر، زرد چوبه و فلفل بریزید و کمی تفت دهید. زعفران را نیز اضافه کنید. کف قابلمه را از مواد تکه دیگ مورد علاقه تان قرار دهید. کمی برنج آبکش شده روی آن بریزید و سپس از مواد لابلای برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد. برنج را در ظرف مناسب ریخته، روی آن را با برگه های قیسی، کمی دارچین، خلال پسته و در صورت دلخواه فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.


رشته پلو قیسی | طرز تهیه رشته پلو قیسی

نکات تکمیلی در مورد رشته پلو قیسی

رشته پلو قیسی جزو غذای محلی - اردبیل میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
رشته پلو قیسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

رشته پلو قیسی ، طرز تهیه رشته پلو قیسی