سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

پاستا | طرز تهیه پاستا با ماست و پیاز کاراملی


مواد لازم برای پاستا با ماست و پیاز کاراملی
 
روغن زیتون :5 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده :6 پیمانه
نمک دریایی :به میزان لازم
تاگلیاتله (ماکارونی نواری) :450 گرم
ماست یونانی یا ماست چکیده :2 پیمانه
پنیر رومانو رنده شده :یک پیمانه
 
 

پاستا | طرز تهیه پاستا با ماست و پیاز کاراملی
 
طرز تهیه پاستا با ماست و پیاز کاراملی
روغن زیتون را در تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید و پیازها را اضافه کنید.
حرارت را کم کنید نمک و فلفل را اضافه کنید و مدام هم بزنید حدود 20 تا 30 دقیقه آن ها را تفت دهید تا پیازها کاراملی شوند.
یک قابلمه را تا نصف پر از آب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
نمک را به آب اضافه کنید سپس پاستا را اضافه کنید، پس از اینکه کمی نرم شدند، آن ها را آبکش کنید.
حدود نصف پیمانه از آب پاستا را نگهدارید.
ماست را با 1/4 آب پاستا مخلوط کنید و آن را روی پاستا بریزید و خوب هم بزنید.
این غذا را باید گرم سرو کنید و روی آن پنیر و پیاز کاراملی بریزید و سرو کنید.
 

پاستا | طرز تهیه پاستا با ماست و پیاز کاراملی
نکات تکمیلی در مورد پاستا

پاستا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پاستا ، طرز تهیه پاستا با ماست و پیاز کاراملی