سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه فوکاچیا با گوجه و موزارلا


 مواد لازم فوکاچیا با گوجه و موزارلا

مایه خمیر 2 قاشق چای خوری
آب گرم 3 پیمانه
آرد گندم تیره 4 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی گیلاسی 20 عدد
ریحان تازه 1 دسته حدود 20 برگ
پنیر موتزارلای قالبی 1 پیمانه
دانه کاج ¼ پیمانه


طرز تهیه فوکاچیا با گوجه و موزارلا

طرز تهیه فوکاچیا با گوجه و موزارلا

     مایه خمیر را در ½ پیمانه آب گرم حل می کنیم و آن را به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم تا حجم آن زیاد شود.

     داخل یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و خمیر مایه را می ریزیم و آنقدر به آن ها آب گرم اضافه می کنیم تا خمیر مناسب و نرمی به دست آید (آب را کم کم اضافه می کنیم). آن ها را ابتدا با قاشق چوبی می زنیم و سپس با دست ورز می دهیم. خمیر را از کاسه خارج کرده و روی یک سطح صاف برای چند دقیقه ورز می دهیم. سپس آن را داخل یک ظرف آغشته به روغن گذاشته و روی آن را با پلاستیک می پوشانیم و به مدت یک ساعت و نیم کنار می گذاریم تا حجم آن دو برابر شود.

     پس از پف کردن خمیر، آن را روی یک سطح صاف گذاشته و به شکل دایره یا بیضی در می آوریم. گوجه فرنگی های کوچک را از وسط نصف کرده و داخل خمیر به طور پراکنده قرار داده. سپس برگ های ریحان و دانه های کاج را روی آن پخش می کنیم. قطعات پنیر موتزارلا را به داخل خمیر فوکاچیا فرو کرده و روغن زیتون و نمک را روی آن می پاشیم. خمیر را به مدت 20 دقیقه داخل فر با حرارت 220 درجه سانتی گراد می گذاریم تا پخته شده و طلائی رنگ شود.


طرز تهیه فوکاچیا با گوجه و موزارلا

نکات تکمیلی در مورد فوکاچیا با گوجه و موزارلا

فوکاچیا با گوجه و موزارلا جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
فوکاچیا با گوجه و موزارلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فوکاچیا با گوجه و موزارلا