یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا

تقویت بینایی و شنوایی


عواملی که در تقویت بینایی و شنوایی موثرند را درادامه ببینید.

 متخصصان تغذیه بر این باورند که:

افراد در حالی که اشتها به مصرف غذا دارند، دست از غذا بکشند، 

زیرا هنگام هضم، غذا متخلخل شده و معده پر می شود، لذا باعث سوءهضم و فاسد شدن غذا می گردد.
 هنگام اشتها به غذا آن را دفع نکند زیرا باعث ریخته شدن صفرا و مواد ردی (بد) به معده و ایجاد تهوع، قی، اسهال می شود، لذا تأخیر غذا بیشتر از 30 دقیقه و نهایتاً یک ساعت اصلا مناسب نیست.
 
از لحاظ طب سنتی  رعایت جانب اعتدال در خوردن ادویه تند و احتیاط این است که اگر فردی زمانی طولانی ادویه تند و غلیظ در غذا مصرف کند باید مدتی 
هم ادویه سبک و لطیف در غذاها به کار ببرد.
غذا را باید به تناسب نیروی هاضمه انتخاب کرد و هاضمه قوی غذای پر قوت و غلیظ مانند گوشت بره،کباب و تخم مرغ آب پز و 
هاضمه ضعیف باید غذاهای لطیف و زودگذر از معده و امعا مانند سبزی ها و گوشت های لطیف مصرف کرد.
 
اگر غذا از  یک نوع باشد واین نوع غذا مرتبا تکرار شود هاضمه بر آن مسلط بوده و بیشتر ماده غذایی آن را به
 داخل عروق نفوذ داده و کمتر چیزی از آن با فضولات دفع شده و بدن فربه می شود.
اگر غذا مختلف و رنگارنگ بوده و در یک وعده مقدار زیادی از آن خورده شود بیشتر آن قبل از جذب با فضولات دفع شده و چیزی از آن به رگ ها نرسیده و شخص لاغر می شود.
 

تقویت بینایی و شنوایی
تقویت بینایی و شنوایی با رعایت چند نکته 
 
 
درباره منافع گرسنگی و تشنگی بهتر است بدانید که: 
 
گرسنگی و تشنگی موجب از بین بردن امتلا و کم کردن خون
تقویت و بهبود بویایی، شنوایی و بینایی
 پیشگیری از چاقی مفرط
 از بین بردن بیماری های رطوبی و از بین بردن نفخ و بادهای بدن می شود.
 
تقویت بینایی و شنوایی