جمعه, ۱۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 7 March, 2025
طرز تهیه برنج پیلاف با قارچ و گردو
مواد لازم برنج پیلاف با قارچ و گردو
گردو (یا تخم کاج pine nuts) ½ پیمانه
قارچ 150 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
برنج سفید دانه بلند 2 پیمانه
پیاز خرد شده ½ پیمانه
نمک 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
کره 1 قاشق سوپ خوری
شاهی یا جعفری خرد شده ⅓ پیمانه
آب 1 پیمانه
طرز تهیه برنج پیلاف با قارچ و گردو
قابلمه ای را روی شعله متوسط گرم می کنیم. 1پیمانه آب در آن می ریزم و بعد از اینکه آب جوش آمد، یک قرص عصاره سبزیجات به آن اضافه می کنیم و پس از 5 دقیقه آجیل کاج را در آن می ریزیم. گه گاهی آب و آجیل ها را هم می زنیم. آجیل کاج را تا هنگامی که کمی قهوه ای شده و عطرش بلند شود در آب می پزیم. آجیل کاج را به همراه آب باقی مانده، از تابه داغ به یک کاسه منتقل می کنیم و کنار می گذاریم.
برنج را بسته به سلیقه مان به روش چلوی ساده آبکشی یا به روش برنج سریع می پزیم تا جایی که نوبت به دم کردن می رسد. اگر برنجمان زود آماده شد، آن را از روی گاز بر می داریم و کنار می گذاریم تا بقیه مواد آماده شود.
قارچ های خرد شده را در یک تابه بدون روغن تفت می دهیم تا بیشتر رطوبت خود را از دست بدهند و کمی قهوه ای شوند. قارچ ها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم (می توانید آنها را به همان کاسه آجیل کاج اضافه کنید.)
پیاز ها را در قابلمه ای در روغن تفت می دهیم و برای 2 دقیقه سرخ می کنیم تا نرم و کدر شوند. آجیل کاج و قارچ ها و روغن زیتون را به پیاز اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم اگر مخلوط مان زیادی آب دار بود آن را بیشتر حرارت می دهیم که آبش جمع شود تا وقتی با برنج مخلوط شد، برنج را شفته نکند. نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
به سراغ برنج می رویم برنج را در یک آبکش می ریزیم و طبقه طبقه برنج را به قابلمه منتقل می کنیم. سپس یک لایه از مخلوط سبز جات مان اضافه می کنیم و دوباره برنج و به همین صورت یک طبقه برنج و یک طبق مخلوط مواد را اضافه می کنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. کره و شاهی، یا جعفری را خرد شده را مخلوط می کنیم و روی برنج می دهیم تا با بالا رفتن حرارت کم کم آب شود و به برنج نفوذ کند. قابلمه را روی گاز با حرارت کم می گذاریم و در ان را دمکنی قرار داده و برنج را دم می کنیم حدود 45 دقیقه. می توانید این غذا رابه تنهایی با با مرغ سرو کنید.
برنج پیلاف با قارچ و گردو جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
برنج پیلاف با قارچ و گردو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست