جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
طرز تهیه برنج پیلاف با قارچ و گردو
مواد لازم برنج پیلاف با قارچ و گردو
گردو (یا تخم کاج pine nuts) ½ پیمانه
قارچ 150 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
برنج سفید دانه بلند 2 پیمانه
پیاز خرد شده ½ پیمانه
نمک 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
کره 1 قاشق سوپ خوری
شاهی یا جعفری خرد شده ⅓ پیمانه
آب 1 پیمانه
طرز تهیه برنج پیلاف با قارچ و گردو
قابلمه ای را روی شعله متوسط گرم می کنیم. 1پیمانه آب در آن می ریزم و بعد از اینکه آب جوش آمد، یک قرص عصاره سبزیجات به آن اضافه می کنیم و پس از 5 دقیقه آجیل کاج را در آن می ریزیم. گه گاهی آب و آجیل ها را هم می زنیم. آجیل کاج را تا هنگامی که کمی قهوه ای شده و عطرش بلند شود در آب می پزیم. آجیل کاج را به همراه آب باقی مانده، از تابه داغ به یک کاسه منتقل می کنیم و کنار می گذاریم.
برنج را بسته به سلیقه مان به روش چلوی ساده آبکشی یا به روش برنج سریع می پزیم تا جایی که نوبت به دم کردن می رسد. اگر برنجمان زود آماده شد، آن را از روی گاز بر می داریم و کنار می گذاریم تا بقیه مواد آماده شود.
قارچ های خرد شده را در یک تابه بدون روغن تفت می دهیم تا بیشتر رطوبت خود را از دست بدهند و کمی قهوه ای شوند. قارچ ها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم (می توانید آنها را به همان کاسه آجیل کاج اضافه کنید.)
پیاز ها را در قابلمه ای در روغن تفت می دهیم و برای 2 دقیقه سرخ می کنیم تا نرم و کدر شوند. آجیل کاج و قارچ ها و روغن زیتون را به پیاز اضافه می کنیم و کمی حرارت می دهیم اگر مخلوط مان زیادی آب دار بود آن را بیشتر حرارت می دهیم که آبش جمع شود تا وقتی با برنج مخلوط شد، برنج را شفته نکند. نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
به سراغ برنج می رویم برنج را در یک آبکش می ریزیم و طبقه طبقه برنج را به قابلمه منتقل می کنیم. سپس یک لایه از مخلوط سبز جات مان اضافه می کنیم و دوباره برنج و به همین صورت یک طبقه برنج و یک طبق مخلوط مواد را اضافه می کنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. کره و شاهی، یا جعفری را خرد شده را مخلوط می کنیم و روی برنج می دهیم تا با بالا رفتن حرارت کم کم آب شود و به برنج نفوذ کند. قابلمه را روی گاز با حرارت کم می گذاریم و در ان را دمکنی قرار داده و برنج را دم می کنیم حدود 45 دقیقه. می توانید این غذا رابه تنهایی با با مرغ سرو کنید.
برنج پیلاف با قارچ و گردو جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
برنج پیلاف با قارچ و گردو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات انتخابات مجلس دوازدهم ایران مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی مجلس رئیسی
سیل ازدواج سازمان هواشناسی تهران هواشناسی پلیس قتل شهرداری تهران فضای مجازی روز دختر بارش باران آموزش و پرورش
خودرو قیمت طلا قیمت خودرو گاز نمایشگاه نفت بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی قیمت دلار مالیات مسکن حقوق بازنشستگان بازار خودرو
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون حضرت معصومه (س) سینمای ایران سریال سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه رفح اوکراین ولادیمیر پوتین ترکیه طالبان حمله به رفح مصر نوار غزه
فوتبال پرسپولیس سردار آزمون استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال دورتموند
هوش مصنوعی فناوری ناسا مرگ اپل فیبرنوری ایلان ماسک سامسونگ گوگل آب
کاهش وزن چاقی هندوانه کبد چرب