یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
چگونه بهداشت دمکنی برنج را رعایت کنیم؟
دم کنی برنج از جمله اقلامی در آشپزخانه است که محل تجمع انواع آلودگی هاست که لازم است بعضی از نکات اولیه بهداشتی را در این زمینه رعایت نماییم. بعضی از خانم ها عادت نادرستی دارند که از روزنامه برای دم کردن برنج و یا مواقعی که دم کنی بزرگ در دسترس ندارند، استفاده می نمایند؛ استفاده از روزنامه به ویژه نیازمندیهای روزنامه که بعضاً ممکن است از کاغذهای نامرغوبی تهیه شود و سرشار از سرب می باشد، حتی در موارد اضطراری نیز مناسب نمی باشد.
برای دم کنی بهتر است از پارچه ای استفاده شود که قابلیت جذب بخار آب را داشته باشد و با توجه به اینکه از این دم کنی برای دم کردن انواع پلوها و ماکارونی و … استفاده می شود، ممکن است رب یا گوجه یا سبزی موجود در پلو در هنگام استفاده به دم کنی بچسبد و چون دم کنی تا مدتی بعد از پخت برنج، حالت نمدار بودن را دارد می تواند محیط مناسبی برای تجمع آلودگی ها و باکتری ها باشد بنابراین بعد از هر بار استفاده، دم کنی را در مکان خشک و خنکی قرار دهید تا رطوبت آن به خوبی خشک شود و بعد از چند بار استفاده، حتما دم کنی را با مایع ظرفشویی شسته و در آفتاب یا هوای آزاد قرار دهید تا به خوبی خشک شود.
چگونه بهداشت دمکنی برنج را رعایت کنیم؟مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
هواشناسی آلودگی هوا تهران قتل شهرداری تهران سلامت پلیس راهور سازمان هواشناسی کنکور آموزش و پرورش پلیس قوه قضاییه
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو بانک مرکزی بازار خودرو بورس حقوق بازنشستگان دلار واردات خودرو بازار سرمایه قیمت سکه
محرم کربلا عاشورا سینمای ایران پرویز پرستویی امام حسین امام حسین (ع) رامبد جوان تلویزیون ماه محرم هنرمندان سینما
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی آزمون سراسری
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین غزه روسیه آمریکا انگلیس اسرائیل جو بایدن چین دونالد ترامپ حماس
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند لیگ برتر ترکیه کریستیانو رونالدو
هوش مصنوعی سامسونگ هواپیما ناسا موبایل آیفون ایلان ماسک
ویتامین آلزایمر کاهش وزن تب دانگ سردرد پیاده روی