جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار


مواد لازم برای سوپ لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار
 
لوبیا قرمز (از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد) :یک فنجان
برنج سیاه (گلوتن دار، از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد) :4 قاشق سوپخوری
پوست نارنگی :یک عدد
آب :یک و نیم لیتر
نبات :100 گرم
نمک :کمی
شیر نارگیل : اختیاری

طرز تهیه سوپ لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار
 
طرز تهیه سوپ لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار
 
1. لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را داخل یک قابلمه بریزید و جوش بیاورید. شعله را کم کنید و بگذارید 2 تا 3 ساعت آهسته بجوشد تا لوبیا قرمز نرم شود و آب کم شود و مخلوط غلیظ شود.
 
2. نبات و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا نبات آب شود.
 
3. شعله را خاموش کنید. سوپ را داغ یا گرم با شیر نارگیل سرو کنید.
 

طرز تهیه سوپ لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار
 
نکات تکمیلی در مورد سوپ لوبیا قرمز

سوپ لوبیا قرمز جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
سوپ لوبیا قرمز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوپ لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار