دوشنبه, ۴ تیر, ۱۴۰۳ / 24 June, 2024
مجله ویستا

من حسادت می‌کنم


من حسادت می‌کنم

▪ من و نامزدم که به زودی قرار است ازدواج کنیم، خیلی به هم علاقه داریم ولی من از علاقه شدیدش نسبت به خواهرش ناراحتم، وقتی از علاقش به خواهرش حرف می‌زنه قلبم درد می‌گیره و اشکم …

من و نامزدم که به زودی قرار است ازدواج کنیم، خیلی به هم علاقه داریم ولی من از علاقه شدیدش نسبت به خواهرش ناراحتم، وقتی از علاقش به خواهرش حرف می‌زنه قلبم درد می‌گیره و اشکم در میاد من یه بار این موضوع رو به خودش گفتم بهش گفتم که به خواهرش حسادت می‌کنم و اون قسم خورد که منو بیشتر از خواهرش دوست داره اما من نمیتونم تحمل کنم که یکی دیگه رو به‌جز من دوست داشته باشه لطفا به من کمک کنید و بگید باید چی کار کنم آیا این می‌تونه تأثیری در زندگی آینده من با همسرم داشته باشه؟

- ازدواج کردن به معنی گسترش دادن روابط و اغنای روابط عاطفی ماست. نه این‌که توقع داشته باشیم که در هنگام ازدواج همسرمان روابط قبلی خود را به‌خاطر وجود ما کنار بگذارد. اگر با فردی ازدواج کنید که دارای چنین خصوصیاتی باشد (یعنی با ازدواج کردن روابط قبلی خود و احساساتش را کنار بگذارد) این فرد از لحاظ عاطفی به بلوغ کافی نرسیده و اصلا علایق فعلی‌اش به شما هم قابل اعتماد نیست!

ابراز صحیح عشق یکی از مسائل مهم در زمینه روابط زن و مرد است. فردی که عشق حقیقی دارد ولی از راه‌های غیر منطقی به طرف مقابلش ابراز علاقه می‌کند، دچار مشکل می‌شود. مثل شما که به اشتباه تصور می‌کنید ازدواج کردن به معنای قطع رابطه عاطفی با سایر اطرافیان و سرمایه‌گذاری عاطفی صرف با همسر است. به نظر شما این درخواست از نامزدتان منطقی است؟ آیا خود شما می‌توانید به خاطر ازدواج تمام احساس و علاقه خود به خانواده و والدین و خواهر و برادرتان را کنار بگذارید؟

این احساس شما نسبت به نامزدتان و خواهرش ناشی از علاقه شدید به ایشان نیست، بلکه به علت عدم شناخت درست و صحیح از فرایند رابطه زناشویی و کیفیت عشق و علاقه‌ای است که باید بین دو طرف برقرار می‌شود، بنابراین به این مطالب توجه داشته باشید.

ابرازصحیح عشق به ترتیب در موارد زیر بیان شده است:

۱) درک عمیق عقاید و احساسات طرف مقابل: کسی که دارای نقاط مشترک بیشتری با فرد مورد علاقه‌اش است بهتر می‌تواند عقائد و احساسات طرف مقابلش را درک کند.

۲) احترام به نظر طرف مقابل: احترام به نظر مقابل به معنای قبول نظر طرف مقابل نیست، بلکه به معنای اجازه دادن به اظهار عقیده است.

۳) اعتماد به طرف مقابل: بعد از به وجود آمدن جو تفاهم و صمیمیت، اعتماد به وجود می‌آید. بعد از به وجود آمدن اعتماد، آدم‌ها رازها و مطالب خصوصی‌شان را به هم می‌گویند.

۴) جلب نظر طرف مقابل : بعد از به وجود آمدن اعتماد، جلب نظر طرف مقابل نشانه‌ای برای ابراز علاقه به اوست که می‌تواند با پشتیبانی و همدلی انجام شود.