سه شنبه, ۲۵ دی, ۱۴۰۳ / 14 January, 2025
مجله ویستا

باقلوای نان تست


باقلوای نان تست

▪ مواد لازم:
- عسل- ۲قاشق غذاخوری به اضافه یک قاشق مرباخوری
- آب- ۲قاشق غذاخوری
- پوست لیمو و پرتقال- کمی
- پودر دارچین- یک چهارم قاشق مرباخوری (یایک چوب دارچین)
- مغز خردشده- یک مشت
- نان …

مواد لازم:

- عسل- ۲قاشق غذاخوری به اضافه یک قاشق مرباخوری

- آب- ۲قاشق غذاخوری

- پوست لیمو و پرتقال- کمی

- پودر دارچین- یک چهارم قاشق مرباخوری (یایک چوب دارچین)

- مغز خردشده- یک مشت

- نان تست- ۲برش

- تخم مرغ- یک عدد

- شیر- ۲قاشق غذاخوری

- آب پرتقال و لیمو- هر کدام یک قاشق غذاخوری

- پودر دارچین- نصف قاشق مرباخوری

- وانیل- کمی

- نمک- کمی

طرز تهیه:

عسل، آب، پوست پرتقال، پوست لیمو و دارچین را بجوشانید تا شربت کمی غلیظ شود. زیر قابلمه را خاموش کنید و چوب دارچین را بردارید. مغز، پودر دارچین (نصف قاشق مرباخوری) و یک قاشق مرباخوری عسل را در کاسه مخلوط کنید و بین ۲برش نان بریزید. تخم مرغ، شیر، آب لیمو، آب پرتقال، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید و نان ها را در تخم مرغ بغلتانید و در کمی کره، هر ۲ طرف را سرخ کنید.نان تست را با شربت سرو کنید.