پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

اغوزکنا | طرز تهیه اغوزکنا


مواد لازم برای اغوزکنا



آرد برنج 150 گرم

آرد سفید 30 گرم

تخم مرغ 1 عدد

پودر گردو 50 گرم

روغن جامد 70 گرم

آب 30 گرم

شکر 100 گرم

بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

پودر هل 1 قاشق چایخوری

زعفران آب کرده به میزان لازم



طرز تهیه اغوزکنا



آرد برنج را در یک ظرف لعابی بریزید و با حرارت بسیار ملایم کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس اجازه دهید سرد شود .

شکر و آب را مخلوط و کنار بگذارید .

آرد برنج – آرد سفید – هل – بکینگ پودر – گرد آسیاب شده تخم مرغ – روغن جامد آب کرده و زعفران را رد ظرفی مخلوط کنید و خوب هم بزنید سپس مخلوط شکر و آب را به مواد بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر تقریبا لطیفی بدست آید .

خمیر آماده را در نایلون به مدت 12 ساعت در یخچال اسراحت دهید .


اغوزکنا | طرز تهیه اغوزکنا



پس از گذشت این مدت کف یک سینی را کاغذ روغنی انداخته و از یک ربع قبل فر را در دمای 150 درجه سانتیگراد یا 300 درجه فارنهایت یا شماره 3 روشن کنید .

از خمیر اماده به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کرده و کمی پهن کنید و روی سینی بچینید .

سپس سینی را 20 تا 25 دقیقه در طبه وسط فر قرار دهید تا شیرینی ها بپزند برای تزیین شیرینی ها میتوایند از یک گردوی نیمه شده روی آنها بگذارید .

پس از خنک شدن شیرینی را سینی جدا کرده و در ظرف سرو بچینید .


اغوزکنا | طرز تهیه اغوزکنا

نکات تکمیلی در مورد اغوزکنا

اغوزکنا جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
اغوزکنا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

اغوزکنا ، طرز تهیه اغوزکنا