شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

سالاد | طرز تهیه سالاد خیار اندونزی


مواد لازم برای سالاد خیار اندونزی
 
خیار پوست کنده و قطعه قطعه 1 عدد
 پیاز قرمز کمی درشت تر خرد شده1 قاشق غذاخوری
 گشنیز تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
سرکه سفید3 قاشق غذاخوری
شکر1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شدهبه میزان دلخواه
نمک دریا و فلفل سیاهکمی برای طعم و مزه

سالاد | طرز تهیه سالاد خیار اندونزی
طرز تهیه سالاد خیار اندونزی
خیار، پیاز قرمز و گشنیزهای خرد شده را در یک ظرف ترکیب کنید.
سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.
روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل 30 دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم.
 

سالاد | طرز تهیه سالاد خیار اندونزی
نکات تکمیلی در مورد سالاد

سالاد جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
سالاد را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سالاد ، طرز تهیه سالاد خیار اندونزی