شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا
فتا پای | طرز تهیه فتا پای
مواد لازم برای فتا پای
![فتا پای | طرز تهیه فتا پای](/web/imgs/27/12/joscb1.jpeg)
طرز تهیه فتا پای
![فتا پای | طرز تهیه فتا پای](/web/imgs/27/12/joscb2.jpeg)
نکات تکمیلی در مورد فتا پای
پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه :1/4 پیمانه
اسفناج تازه خرد شده :3 پیمانه
نعنا تازه خرد شده :یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ :یک عدد
زرده تخم مرغ :یک عدد
ماست چکیده :یک قاشق غذاخوری
پودر پیاز :یک قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده :1/4 پیمانه
نمک و فلفل :به مقدار لازم
خمیر فیلو یا یوفکا :4 ورق
کره :2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
![فتا پای | طرز تهیه فتا پای](/web/imgs/27/12/joscb1.jpeg)
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کف و دیواره های یک ظرف پای را با کره چرب کنید.
یک پیمانه آب و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
پودر پیاز را با کره، زردچوبه، فلفل سیاه و سیر خیلی کم تفت دهید و سریع اسفناج و نعنای خرد شده را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه روی حرارت مخلوط کنید و سپس حرارت را خاموش کرده و بگذارید کمی سرد شود.
پنیر فتا یا همان پنیر صبحانه را رنده درشت کنید و به همراه گردوی خرد شده و ماست چکیده به مخلوط اسفناج سرد شده اضافه کنید.
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کف و دیواره های یک ظرف پای را با کره چرب کنید.
یک پیمانه آب و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
پودر پیاز را با کره، زردچوبه، فلفل سیاه و سیر خیلی کم تفت دهید و سریع اسفناج و نعنای خرد شده را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه روی حرارت مخلوط کنید و سپس حرارت را خاموش کرده و بگذارید کمی سرد شود.
پنیر فتا یا همان پنیر صبحانه را رنده درشت کنید و به همراه گردوی خرد شده و ماست چکیده به مخلوط اسفناج سرد شده اضافه کنید.
یک لایه خمیر فیلو کف قالب پای پهن کنید، دور آن را ببرید و روی خمیر را به وسیله برس با مخلوط آب و روغنی که در ابتدا تهیه کرده اید مرطوب کنید، لایه بعدی خمیر را به همین ترتیب انجام دهید ( برای جلوگیری از دورریز خمیر، در لایه های میانی از خرده های خمیر هم میتوان استفاده کرد)
بعد از هر لایه زدن آب و روغن را فراموش نکنید. به همین ترتیب 5 تا 7 لایه خمیر را روی هم قرار دهید.
مخلوط اسفناج و پنیر را روی لایه هفتم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.
یک عدد تخم مرغ را داخل ظرف با چنگال کمی بزنید تا از حالت لختگی درآید و سپس روی اسفناج پخش کنید.
در این مرحله دوباره قرار دادن لایه های خمیر را تکرار کنید و لابلای هر کدام آب و روغن بزنید 5 تا 7 لایه نیز در روی اسفناج، خمیر قرار دهید. هر لایه را کمی به سمت پایین فشار دهید تا انسجام آن حفظ شود.
لایه آخر خمیر را با یک زرده تخم مرغ زده شده بپوشانید ( به وسیله برس ) و روی آن در صورت تمایل کنجد یا سیاه دانه بپاشید.
به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا پخته و روی آن طلایی شود.
از فر بیرون آورده و روی آن را با یک حوله مرطوب به مدت 2 تا 3 دقیقه بپوشانید تا کمی نرم شود و سپس برش بزنید و سرو کنید.
![فتا پای | طرز تهیه فتا پای](/web/imgs/27/12/joscb2.jpeg)
فتا پای جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
فتا پای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست