شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
١٠ نشانهای که کودک شما احتیاج به کمک دارد
شاید برای خیلی از افراد اسم درس و مدرسه تداعیکننده شب های امتحان و لحظات دلهره آور آن باشد؛ دلهره هایی که مخصوص شب های امتحان است، اما بعضی از بچه ها احساس می کنند که هر روز مدرسه برای آنها حسی از ترس و شکست را در پیش دارد. اگرچه توجه کافی به دانش آموزان و وجود معلمان باانگیزه و توانا میتواند به کودکان در ایجاد تعادل درسی کمک نماید، اما با این حال بعضی از دانش آموزان احتیاج به آموزش و تعلیم حساب شده تر و بیشتری دارند. در این بخش ١٠ نشانه را بیان می کنیم که وجود آنها نشان از بروز اختلالات و ناسازگاری کودک شما با درس و مدرسه و موقعیت تحصیلی خود است که توجه نکردن کافی به آن می تواند در آینده تحصیلی کودکتان تأثیرگذار باشد.
١) فرزند شما با این که تلاش و کوشش خود را برای یادگیری دروس به کار می گیرد، اما موفقیت چشمگیری کسب نمی کند.
٢) صرف نظر از اینکه کودکتان چه مقدار زمان برای انجام تکالیفش صرف می کند، نه تنها نمیتواند آنها را کامل انجام دهد بلکه به درستی هم انجام نمیدهد.
٣) هر روز با تکالیف مدرسه اش مشکل دارد و یا در امتحاناتش به مشکل برمی خورد. این نشان دهنده نداشتن اعتماد به نفس محسوب می شود.
٤) فرزند شما اضطراب و نگرانی شدیدی پیش از امتحانات مدرسه دارد.
٥) فرزندتان ترس شدید از ناموفق بودن دارد و دائماً از همسن و سالان و معلمان خود گله مند است. این ترس باعث بروز بی میلی و اکراه در ادامه تحصیل خواهد شد.
٦) معلم کودکتان به شما خبر میدهد که او در کلاس بدرفتاری می کند و یا در کار دیگر دانشآموزان اخلال ایجاد می کند به خصوص وقتی مسئلهای را متوجه نمی شود و یا نمی تواند درس را به خوبی بفهمد.
٧) معلم فرزندتان به شما گوشزد می کند که او در به خاطر سپردن و یا فهمیدن دروس دچار مشکل شده است.
٨) او از جملاتی مثل « من احمق هستم » و یا «این مسئله را هرگز نمی فهمم » استفاده می کند.
٩) کودک شما به راحتی به شما می گوید که دیگر نمی خواهد به مدرسه برود و یا شما این احساس را داشته باشید.
١٠) زمانی که معلم مدرسه به شما پیشنهاد گرفتن معلم خصوصی می دهد.
هرکدام از این موانع نشان می دهند که فرزند شما در موقعیت نامناسبی قرار گرفته و ممکن است در آینده با مشکلات بیشتری مواجه شود. همکاری با معلم مدرسه و صرف وقت و دقت بیشتر برای کودکتان می تواند راهگشا باشد. صحبت با همکلاسی های او نیز می تواند در این راه به شما کمک کند.
با فرزندتان صحبت کنید و از او بخواهید در مورد مشکلات مدرسه، همکلاسی ها و دروس با شما صحبت کند. به احساسات او احترام بگذارید و سعی کنید با صبر و حوصله و بدون عکس العمل منفی موقعیت او را درک کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست