دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

۳۰ آوریل ۲۰۰۶ ـ گزارش مستند ژیرینوفسکی: لندن سیاست های قرن ۱۹ خود را همچنان دنبال می کند - فروپاشی شوروی - دشمن شماره یک روسیه! - درباره ایران و ...


۳۰ آوریل ۲۰۰۶ ـ گزارش مستند ژیرینوفسکی: لندن سیاست های قرن ۱۹ خود را همچنان دنبال می کند - فروپاشی شوروی - دشمن شماره یک روسیه! - درباره ایران و ...

ژیرینوقسکی ناسیونالیست معروف روس و رئیس حزب لیبرال دمکراتیک این کشور و سه دوره نامزد ریاست جمهوری روسیه در آخرین روز آوریل ۲۰۰۶ در کنگره این حزب که در مسکو برگزار شده بود گزارش …

ژیرینوقسکی ناسیونالیست معروف روس و رئیس حزب لیبرال دمکراتیک این کشور و سه دوره نامزد ریاست جمهوری روسیه در آخرین روز آوریل ۲۰۰۶ در کنگره این حزب که در مسکو برگزار شده بود گزارش مستندی را مطرح ساخت که ثابت می کند دولت انگلستان همچنان سیاست های قرن نوزدهم خود را دنبال می کند و تا کنون چند بار از طریق دولت آمریکا به اجرای این سیاست ها پرداخته و به نتایجی هم دست یافته است.

طبق اسناد ژیرینوفسکی، گورباچف محصول (دستپخت) دستگاه اطلاعاتی انگلستان (اینتلیجنس سرویس) بود و ماموریت داشت که شوروی را فروبپاشاند. وی گفت که به اصرار انگلستان، ناتو و آمریکا همه تلاش خود را بکار بردند تا گورباچف به دستگاه رهبری شوروی راه یابد، رهبر شوروی شود و این امپراتوری ایدئولوژیک را از درون متلاشی سازد و دیدیم که در این کار موفق شدند. هنوز گورباچف بر سر کار بود! که یلتسین الکلی با یک تلنگر، شوروی - بزرگترین امپراتوری جهان پس از امپراتوری پارسی ها در قرون قدیم را فرو پاشانید.

ژیرینوفسکی گفت طبق اسنادی که در دست اوست؛ این تلاشها با فروپاشی شوروی پایان نیافته و نخواهد یافت، و هدف نهایی این است که روسیه کوچکتر، ضعیفتر و به طور کامل از دور رقابت های بین المللی خارج شود و به صورت کشوری محصور و پرآشوب (هرج و مرج) درآید، و در ادامه همان سیاست است که تلاش شده است اقمار شوروی سابق از یک سوی، وارد اتحادیه اروپا شوند و از سوی دیگر عضو ناتو. تا کنون «ناتو» موفق شده است که پای به بالتیک شوروی بگذارد. انقلابهای نارنجی در گرجستان، اوکراین و قرقیزستان در اجرای همان سیاست بود که در قرقیزستان به صورتی دیگری درآمده، و در اوکراین ورق دارد برمی گردد. آنها در ازبکستان و بلاروس موفق نشدند. غرب قصد سلطه برجهان را دارد و در نتیجه، ترتیب تضعیف ملل مورد نظر و گسترش دشواری ها و درگیری های داخلی آنها را می هد و در این وضعیت، تنها ناسیونالیسم ملتها است که می تواند در برابر سلطه و آقایی از خارج، ایستادگی کند و هر گونه سیاست سلطه از خارج را خنثی سازد.

ژیرینوفسکی سپس به تشریح اسناد دیگری که به دست آورده بود پرداخت، ازجمله آزمایش اراده کرملین با استقرار تجهیزات نظامی در کشورهای سابق عضو پیمان ورشو و انجام برخی تحریکات در سه کشور بالتیک. (گذشت زمان درستی اظهارات و اسناد ژیرینوفسکی را ثابت کرد زیرا آمریکا در بهار ۲۰۰۷ اعلام کرده که در خاک لهستان و جمهوری چک به خاطر ترس از ایران! سیستم ضد موشکی مستقر می کند و در استونی، در آوریل ۲۰۰۷ مجسمه یادبود سرباز ارتش سرخ از جایش برداشته شد و اعتراض روس تبارهای استونی به خاک و خون کشیده شد)

ژیرینوفسکی در گزارش خود به سران حزبش گفت: انگلستان از نخستین روز قرن ۱۹ و زمانی که متوجه شد که روسیه علاوه بر اروپا قصد ورود به آسیا و منطقه مدیترانه را دارد دشمن روسیه شد و این دشمنی مایه سیاستی شده است که هنوز زنده و در ردیف برنامه های روز آن دولت است. وی با تاکید گفت که انگلستان دشمن شماره روسیه است، نه آمریکا. هر سفر یک مقام انگلیسی به واشنگتن به منظور فتنه پردازی برضد یک ملت است. اگر به تاریخ بنگریم، هر آسیبی که سرزمین ایران و ایرانیان در دو قرن گذشته متحمل شدند نتیجه سیاست انگلیسی ها بوده است. انگلیسی ها در قرن نوزدهم به خاطر محدود کردن نفوذ روسیه در خاورمیانه و جلوگیری از پیشروی آن به سوی آسیای جنوبی، دولتهای وقت تهران را راضی به گذشت از قفقاز جنوبی و خراسان بزرگ کردند. سپس مانع از پیشرفت ایرانیان شدند که مردمانی مستعد و هوشمند هستند، در نیمه قرن بیستم دولت ملی آنان (دولت مصدق) را برانداختند، به شاه خط می دادند و ....

ژیرینوفسکی در جای دیگری از سخنانش گفت: پس از برخورد نخستین بمب آلمانی بر لندن (درجریان جنگ جهانی دوم)، چرچیل به هر دسیسه ای دست زد تا هیتلر با شوروی وارد جنگ شود. چرچیل می دانست که در چنین حمله ای اگر شوروی شکست بخورد، برنده اصلی انگلستان خواهد بود که قسمت های آسیایی شوروی را خواهد بلعید و اگر آلمان شکست بخورد، دشمن بزرگ اروپایی اش نابود خواهد شد.

ژیرینوفسکی ضمن ابراز خرسندی از شکوفا شدن احساسات ملی گرایی روس ها که ۷۵ سال در توفان «جهان وطنی» کمونیستها محو شده بود سپس به حزب خود چنین اندرز داد: در دنیای پیش از جنگ جهانی دوم، ارتش ها و جاسوس ها ابزار های اجرای سیاست دولت های سلطه گر بودند که جاسوس ها متنفذین جوامع مورد نظر (هدف) را می یافتند و برای دولت خود آنان را خریداری می کردند. در چند دهه اخیر رسانه ها بر آن دو ابزار افزوده و موثرتر واقع شده اند، مردم باسواد شده اند و بیش از گذشته به رسانه ها دسترسی یافته اند. در طول جنگ سرد دیدیم که غرب با رسانه هایش، هرچه را که احزاب کمونیست می آموختند، بر باد می دادند. برای پیروز شدن، ما باید دارای رسانه هایی باشیم که دست رقیب و دشمن را باز کند و مردم را روشن سازد تا آماده دفاع باشند، دفاع در برابر نفوذ دروغ، نفوذ تبلیغ، نفوذ اتهام، فریبکاری و ....