شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

مینی پیتزا | طرز تهیه مینی پیتزا به سبک مارتا استوارت


مواد لازم برای  مینی پیتزا به سبک مارتا استوارت
 
1پیمانه آرد
 به میزان لازم روغن زیتون
225 گرم خمیر پیتزا
1 پیمانه موزارلا رنده شده
1 عدد بزرگ  گوجه فرنگی 
 

مینی پیتزا | طرز تهیه مینی پیتزا به سبک مارتا استوارت
 
طرز تهیه مینی پیتزا به سبک مارتا استوارت
 
فر را روی 450 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود. قالب شش تایی کاپ کیک را با روغن زیتون چرب کنید. روی یک سطحی که آردپاشی شده است، هر خمیر را با وردنه به دایره هایی با دور 15 سانتی متر تبدیل کنید. هر خمیر را داخل قالب فشار دهید تا به ته و اطراف قالب بچسبد. روی آن نمک و فلفل بپاشید.
 
روی هر قالب 1 قاشق چایخوری پنیر و 1 قایق چایخوری گوجه فرنگی (تکه شده) بریزید. در این مرحله می توانید هر مادۀ غذایی دلخواهتان را اضافه کنید و سپس روی آن دوباره پنیر و گوجه را اضافه کنید. قالب ها را حدود 12 دقیقه داخل فر بگذارید تا پیتزاها طلایی و ترد شوند. بعد از بیرون آوردن از فر، 2 دقیقه صبر کنید سپس پیتزاها را از قالب جدا کنید.
  
 
نکات
 
1.  قالب های کاپ کیک استاندارد معمولاً 6 تایی یا 12 تایی هستند. اگر میخواهید 6 پیتزا را در قالب های 12 تایی درست کنید، بین آن ها فضای خالی بگذارید. قالب های نچسب راحت تر هستند اما لزوماً مورد نیاز نیستند. قالب های نازک معمولاً موجب سوختن می شوند.
 
2. برای چرب کردن قالب ها از روغن زیتون ارگانیک استفاده کنید ، محصولات ارگانیک سلامت غذایی بیشتری دارند.
 

مینی پیتزا | طرز تهیه مینی پیتزا به سبک مارتا استوارت
نکات تکمیلی در مورد مینی پیتزا

مینی پیتزا جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
مینی پیتزا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مینی پیتزا ، طرز تهیه مینی پیتزا به سبک مارتا استوارت