یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کیک پرتقال


 مواد لازم:

 آرد                  211گرم
بکینگ پودر        یک قاشق مرباخوری
جوش شیرین        نصف قاشق مرباخوری
کره                  211گرم
شکر                 211گرم
تخم مرغ            4 عدد
آب پرتقال            نصف پیمانه
پوست پرتقال رنده شده 2قاشق مرباخوری
 
 
مواد لازم برای تزئین روی کیک:
 
خامه غلیظ            یک و نیم پیمانه
خاک قند               یک و نیم پیمانه
شکلات نیمه شیرین 151گرم
کره                     51گرم
وانیل                    کمی
 
 
طرز تهیه:
 
فر را روی 171درجه سانتی گراد قرار دهید.
قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.
آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم الک کنید و کنار بگذارید.
کره و شکر را هم بزنید تا سبک شود.
مواد خیس را با مواد خشک مخلوط کنید و در قالب بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت 25-21 دقیقه بپزد.
پس از پخت از فر خارج کنید، پس از 5دقیقه روی سینی پنجره دار قرار دهید.
برای روی کیک، کره و شکلات را در قابلمه ذوب کنید و سپس بگذارید خنک شود.
برای تهیه خامه، کمی وانیل و خاک قند خامه را هم بزنید تا فرم بگیرد. شکلات ذوب شده را اضافه کنید و هم بزنید.
کیک را به دو قسمت تقسیم کنید، خامه را بین 2قسمت بریزید و سپس به طور دلخواه روی کیک را با باقی مانده خامه تزئین کنید.
نکات تکمیلی در مورد کیک پرتقال

کیک پرتقال جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کیک پرتقال را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کیک پرتقال