دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی


مواد لازم برای پای گلابی
  300 ﮔﺮﻡ ﺁﺭﺩ
150 ﮔﺮﻡ ﭘﻮﺩ ﺭ ﻗﻨﺪ
150 ﮔﺮﻡ کره
1 ﻋﺪﺩ تخم مرغ
1 ق س ﺷﮑﺮ
5 ﻋﺪﺩ گلابی ﻣﺘﻮﺳﻂ
2/1 یک عد د جوز هند ی
4/1 ق م ﻭﺍﻧﯿل
ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ ﺁﺏ ﺳﺮﺩ
 
مواد لازم برای رومال
 
1 ﻋﺪﺩ ﺯﺭﺩ ﻩ تخم مرغ
1 ق چ ﭘﻮﺩ ﺭ ﻗﻨﺪ
 

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی
 
طرز تهیه پای گلابی
اﺑﺘﺪﺍ آﺭﺩ ﻭ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻧﻮﮎ ﺍﻧﮕﺸﺘﺎﻥ به خوبی باهم ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ. آن قد ر ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﺩ ﺍﻣﻪ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ به صورت ﺧﻮﺭﺩ ﻩ ﻧﺎﻥ ﺩ ﺭﺑﯿﺎیند، ﺳﭙﺲ ﭘﻮﺩ ﺭ ﻗﻨﺪ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩ ﻩ ، ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ.
 
حالا تخم مرغ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩ ﻩ ، مواد را ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻤﯿﺮ به د ست ﺑﯿﺎید. ﺩ ﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﯿﺎﺯ ﻗﺎﺷﻖ ﻗﺎﺷﻖ آﺏ ﺳﺮﺩ به مواد ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﺧﻤﯿﺮ د ربیاید. ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺩ ﺍﺧﻞ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﯾﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﺩ ﺭ ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺩﻫﯿﺪ.
ﺩ ﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ، گلابی ها را بعد ازآنکه شستید، به صورت نوارهای نازک برش بزنید و د ر یک ظرف مناسب بریزید.
 
حالا د وسوم  از ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﯿﻦ ﺩ ﻭ ﻧﺎﯾﻠﻮﻥ ﺑﺎﺯﮐﺮﺩ ﻩ ، ﮐﻒ ﻗﺎﻟﺐ ﺗﺎﺭﺕ را که از قبل چرب کرد ه اید ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ. بهتر است یک کاغذ روغنی هم کف قالب قرار د هید. بقیه خمیر را هم برﺍﯼ نوارهای ﺭﻭﯼ ﭘﺎﯼ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭید.
 
د ر این زمان گلابی ها ﺭﺍ ﺭﻭﯼ خمیر ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ، سپس روی آنها یک قاشق شکر بریزید. جوز را هم رند ه کنید و روی گلابی ها  بریزید.
 
ﺑﻘﯿﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ باز کنید، سپس آن را به صورت ﻧﻮﺍﺭهاﯼ باریکی برش بزنید. نوارها را ﺭﻭﯼ گلابی ها قرار د هید. زرد ه و پود ر قند را باهم مخلوط کنید، سپس آنها را روی نوارها رومال کنید.
 
قالب را به مد ت 40 د قیقه د اخل فر که از قبل با د مای 180 د رجه سانتی گراد گرم کرد ه اید قرار د هید تا پای آماد ه شود.
 

پای گلابی | طرز تهیه پای گلابی
نکات تکمیلی در مورد پای گلابی

پای گلابی جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
پای گلابی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

پای گلابی ، طرز تهیه پای گلابی