چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان


 طرز تهیه ماهی تیلاپیا

زمان پخت :10 دقیقه

زمان آماده سازی مواد:20دقیقه

مناسب بررای 2 نفر 

مواد لازم

فیله ماهی تیلاپیا :4 عدد

پنیر رنده شده پارمسان :3/4 فنجان

فلفل قرمز :2 قاشق چایخوری

جعفری تازه خرد شده :یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم


طرز تهیه ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان

طرز تهیه :

فر را از پیش گرم کرده روی حرارت 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد).

پنیر پارمسان، فلفل قرمز، و جعفری در یک ظرف کم عمق و با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم .

فیله تیلاپیا به وسیله یک برس به روغن زیتون آغشته کرده ودر مخلوط پنیر پارمسان قرار داده تا هر دو طرف ماهی را بپوشاند .

فیله های آماده را داخل سینی فر که که ته آن را با آلومینیم فول پوشاندیم گذاشته و در فر قرار می دهیم به مدت 10 تا 12 دقیقه .

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه ماهی تیلاپیا

طرز تهیه ماهی تیلاپیا جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
طرز تهیه ماهی تیلاپیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان