جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خورش آلو اسفناج | طرز تهیه خورش آلو اسفناج


مواد لازم خورش آلو اسفناج


گوشت گوسفند     نیم کیلوگرم
اسفناج     1 کیلو گرم
آلو برقانی     150 گرم
پیاز داغ     2 قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آب نارنج     به میزان لازم
نمک و فلفل     به میزان لازم


خورش آلو اسفناج | طرز تهیه خورش آلو اسفناج

طرز تهیه خورش آلو اسفناج



    گوشت را چند تکه کرده، می شوییم و سپس کمی تفت می دهیم. پس از آن گوشت ها را همراه با دو لیوان آب، پیازسرخ شده و آلو برقانی با حرارت ملایم می پزیم.
    اسفناج را بعد از پاک کردن، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم.
    بعد از اینکه گوشت کاملاً پخت، اسفناج را به آن اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل، خورش را مزه دار می کنیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جا بیفتد.
 


خورش آلو اسفناج | طرز تهیه خورش آلو اسفناج

نکات تکمیلی در مورد خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش آلو اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

خورش آلو اسفناج ، طرز تهیه خورش آلو اسفناج