چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سس کارامل هلو


مواد لازم سس کارامل هلو


هلو سالم     4 عدد بزرگ
شکر     ¾ پیمانه
آب     ½ پیمانه

طرز تهیه سس کارامل هلو

    یک قابلمه مناسب را از آب پر می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. در حین جوش آمدن آب، یک کاسۀ بزرگ را پر از یخ می کنیم. هلوها را داخل آب جوش می ریزیم و می گذاریم به مدت 2 دقیقه بماند. سپس با یک قاشق بلند آنها را از آب جوش خارج کرده و فوراً داخل یخ می ریزیم. پوست هلو ها را می گیریم و آنها را از وسط نصف می کنیم. هسته آنها را خارج کرده و هر نصفه هلو را 6 قسمت می کنیم.
    شکر و ½ پیمانه آب را داخل یک قابلمه کوچک با هم مخلوط می کنیم، در آن را می بندیم و آن را روی حرارت متوسط گذاشته و می گذاریم حدود 3 الی 4 دقیقه جوش بزند تا شکر کاملاً در آن مخلوط شود. سپس در آن را بر می داریم و حرارت را کم کرده و می گذاریم به مدت 15 دقیقه به آرامی بجوشد تا رنگ آن کهربایی شود. در حین جوش زدن شهد، آن را مرتباً مخلوط می کنیم تا شکرها به دیوارهٔ قابلمه نچسبد.

 


طرز تهیه سس کارامل هلو


    باید سریع عمل کنیم، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و برش های هلو را با یک قاشق چوبی داخل آن می ریزیم و هم می زنیم. قابلمه را دوباره روی حرارت می گذاریم، گهگاه آن را مخلوط می کنیم. حدوداً 5 دقیقه طول می کشد تا هلوها پخته و نرم گردد.
    مخلوط هلو و شهد را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا به آرامی خنک شود. نیمی از آن را داخل یک کاسه متوسط ریخته و آن را کنار می گذاریم. نیم دیگر آن را با همزن برقی حدود 30 ثانیه می زنیم تا به حالت پوره در آید.
    در صورتی که تمایل داشته باشیم این سس را با پنکیک استفاده کنیم نیمی از پوره را روی هلو و شهد می ریزیم و آن را با پلاستیک می پوشانیم و داخل یخچال می گذاریم تا پنکیک ها آماده گردند سپس آنها را روی پنکیک ها مطابق شکل می ریزیم. نیم دیگر پوره را نیز به همان صورت موقع مصرف روی پنکیک می مالیم.

 


طرز تهیه سس کارامل هلو

نکات تکمیلی در مورد سس کارامل

سس کارامل جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سس کارامل هلو