سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

رول مرغ و ژامبون | طرز تهیه رول مرغ و ژامبون


 مواد لازم برای رول مرغ و ژامبون
 
فیله مرغ :4 عدد (200 گرم)
سیر (کوبیده ) :2 عدد (10 گرم)
ادویه کاری :نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون :یک قاشق سوپ خوری (15 میلی لیتر)
پیازچه (ریزشده) :4 عدد (32 گرم)
نمک و فلفل :به مقدار لازم
ژامبون گوشت :4 ورق (160 گرم)
آرد سفید :به مقدار لازم
تخم مرغ :یک عدد
شیر:2 قاشق سوپ خوری
روغن مایع (سرخ کردنی) :به مقدار لازم
 
 

رول مرغ و ژامبون | طرز تهیه رول مرغ و ژامبون
 
طرز تهیه رول مرغ و ژامبون
فیله مرغ را با بیفتک کوب بکوبید تا سطح آن صاف و کمی پهن شود. سپس با مخلوط سیر ، ادویه کاری ، روغن زیتون ، پیازچه ، نمک و فلفل آغشته کنید.
ژامبون گوشت را به صورت رول درآورید و روی فیله مرغ قرار دهید و فیله مرغ را به دور آن بپیچید تا به صورت رولت درآید.
رولت ها را در آرد سفید بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود.
تخم مرغ ، شیر ، نمک و فلفل را مخلوط و با چنگال بزنید. رولت ها را به تخم مرغ آغشته کنید و دوباره در آرد بغلتانید.
روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. رولت ها را در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملا" پخته و طلایی شود. سپس به قطعات کوچک تر برش دهید. در ظرف مورد نظر بچینید و با کاهو تزئینی قرمز و سبز ، کلم سفید و فلفل های رنگی به دلخواه تزئین کنید.

رول مرغ و ژامبون | طرز تهیه رول مرغ و ژامبون
نکات تکمیلی در مورد رول مرغ و ژامبون

رول مرغ و ژامبون جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
رول مرغ و ژامبون را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

رول مرغ و ژامبون ، طرز تهیه رول مرغ و ژامبون