سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مکش


 مواد لازم مکش
 
برنج چهار پیمانه
پیاز درشت یک عدد
پیاز ریز (مخصوص ترشی) 20 عدد
زردچوبه سه قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
کشمش پلویی و آلو بخارا از هر کدام یک پیمانه
روغن چهار قاشق سوپخوری
 
 

طرز تهیه مکش
 
   
 طرز تهیه مکش
 
پیاز درشت را نگینی خرد کرده با روغن تفت دهید تا سبک شود، زردچوبه را اضافه کرده، برنج را شسته و به صورت کته بپزید وقتی آب برنج جوش آمد نمک، پیاز و زردچوبه را به برنج اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا برنج طلایی شود، شعله را ملایم کرده تا آب برنج کشیده شود. توجه داشته باشید تا این مرحله در قابلمه باز باشد. حال میان برنج را گود کرده و پیازهای ریز را پوست کنده شسته سپس میان برنج قرار دهید. آلو و کشمش را بشویید و هر کدام را گوشه ای از برنج بریزید، سپس بگذارید دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد مکش

مکش جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مکش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مکش