سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه مکش
مواد لازم مکش
طرز تهیه مکش
برنج چهار پیمانه
پیاز درشت یک عدد
پیاز ریز (مخصوص ترشی) 20 عدد
زردچوبه سه قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
کشمش پلویی و آلو بخارا از هر کدام یک پیمانه
روغن چهار قاشق سوپخوری
پیاز درشت را نگینی خرد کرده با روغن تفت دهید تا سبک شود، زردچوبه را اضافه کرده، برنج را شسته و به صورت کته بپزید وقتی آب برنج جوش آمد نمک، پیاز و زردچوبه را به برنج اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا برنج طلایی شود، شعله را ملایم کرده تا آب برنج کشیده شود. توجه داشته باشید تا این مرحله در قابلمه باز باشد. حال میان برنج را گود کرده و پیازهای ریز را پوست کنده شسته سپس میان برنج قرار دهید. آلو و کشمش را بشویید و هر کدام را گوشه ای از برنج بریزید، سپس بگذارید دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد مکشمکش جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مکش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست