پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
طرز تهیه سس هریسا
فلفل چیلی قرمز خشک 10 تا 12 عدد
سیر له شده 3 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
پودر زیره سیاه 1 قاشق چای خوری
پودر زیره سبز ½ قاشق چای خوری
نمک ½ قاشق چای خوری
طرز تهیه سس هریسا
فلفل های چیلی خشک را در آب جوش به مدت 30 دقیقه خیش کنید بعد آنها را آبکشی نمایید. دانه و ساقه هایشان را جدا کنید.
در غذاساز و یا مخلوط کن فلفل های چیلی، سیر، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس پودر تخم گشنیز، پودر زیره سبز و سیاه را اضافه کنید و تا زمانی که یکدست شود آن را مخلوط کنید.
روی سس مقداری روغن زیتون بریزید تا تازه باقی بماند و آن را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید.
این سس با این شرایط تا یک ماه در یخچال قابل نگهداری است.
سس هریسا جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا توماج صالحی کارگران رهبر انقلاب حجاب پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور
کنکور سیل سازمان سنجش تهران شهرداری تهران فضای مجازی هواشناسی پلیس سلامت قتل فراجا وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا بورس تورم
تلویزیون سریال ترانه علیدوستی کتاب سینمای ایران فیلم شعر تئاتر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل آمریکا غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی عملیات وعده صادق ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس استقلال فوتسال بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید
هوش مصنوعی همراه اول فیلترینگ ناسا ایلان ماسک اپل تیک تاک تبلیغات فناوری سامسونگ
سلامت روان فرونشست زمین داروخانه پیری سرکه سیب یبوست