جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
طرز تهیه سس هریسا
فلفل چیلی قرمز خشک 10 تا 12 عدد
سیر له شده 3 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
پودر زیره سیاه 1 قاشق چای خوری
پودر زیره سبز ½ قاشق چای خوری
نمک ½ قاشق چای خوری
طرز تهیه سس هریسا
فلفل های چیلی خشک را در آب جوش به مدت 30 دقیقه خیش کنید بعد آنها را آبکشی نمایید. دانه و ساقه هایشان را جدا کنید.
در غذاساز و یا مخلوط کن فلفل های چیلی، سیر، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس پودر تخم گشنیز، پودر زیره سبز و سیاه را اضافه کنید و تا زمانی که یکدست شود آن را مخلوط کنید.
روی سس مقداری روغن زیتون بریزید تا تازه باقی بماند و آن را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید.
این سس با این شرایط تا یک ماه در یخچال قابل نگهداری است.
سس هریسا جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم دولت توماج صالحی سریلانکا سیدابراهیم رئیسی پاکستان کارگران مجلس شورای اسلامی
کنکور تهران سیل آتش سوزی هواشناسی سازمان سنجش پلیس زنان سلامت شهرداری تهران اصفهان فراجا
قیمت خودرو خودرو قیمت طلا دلار بازار خودرو مسکن قیمت دلار ارز بانک مرکزی ایران خودرو تورم قیمت
موسیقی رهبر انقلاب خانواده فیلم تلویزیون ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری بازیگر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
غزه آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی جام حذفی سردار آزمون بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور
هوش مصنوعی ناسا رونمایی بنیاد ملی نخبگان گوگل تیک تاک فیلترینگ
دندانپزشکی مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه