شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

شیشلیک ایتالیایی | طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی


مواد لازم برای شیشلیک ایتالیایی
راسته شیشلیکی :4 عدد
آردسفید :20 پیمانه
تخم مرغ :2 عدد
آرد سوخاری :یک پیمانه
پنیر پارمزان :یک پیمانه
پنیر موتزارلا :به میزان لازم
روغن زیتون :به میزان لازم
نمک، فلفل و زعفران :به میزان لازم
 

شیشلیک ایتالیایی | طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی
 
طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی
 
گوشت ها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال می خوابانیم تا آماده شوند.
 
سپس پنیر پارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و آنها را کنار می گذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها را در آرد سفید می غلتانیم سپس آنها را در تخم مرغ زده شده ریخته و مخلوط می کنیم.
 
در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده می گذاریم ، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه می پزیم آن گاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغ شده به مدت ده دقیقه قرار می دهیم و در پایان آنها را روی بشقاب گذاشته و سرو می کنیم.
 

شیشلیک ایتالیایی | طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی
نکات تکمیلی در مورد شیشلیک ایتالیایی

شیشلیک ایتالیایی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
شیشلیک ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

شیشلیک ایتالیایی ، طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی