شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

کباب بلغاری | طرز تهیه کباب بلغاری


 مواد لازم برای 8 سیخ کباب بلغاری
 
راسته گوساله : 800 گرم
پیاز بزرگ : یک عدد
فلفل دلمه ای : یک عدد
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
 
 

کباب بلغاری | طرز تهیه کباب بلغاری
 
 
طرز تهیه کباب بلغاری
 
راسته، پیاز و فلفل را خرد کرده، کمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یکی ، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید.
تکه های گوشت را با استیک کوب کمی پهن کرده و داخل آن یک تکه کوچک پیاز و فلفل دلمه ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بکشید.
گوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغزپخت شود. یک دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید.
 
نکات
 
1- راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه های مساوی خرد کنید.
2- گوشت را قبلا حتما بیات کنید.
3- یک نکته مهم در انواع کباب چنجه ای و برگ آن است که پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر کنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وکباب نرم شود. در غیر این صورت کباب سفت به نظر می آید.
 

کباب بلغاری | طرز تهیه کباب بلغاری
نکات تکمیلی در مورد کباب بلغاری

کباب بلغاری جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کباب بلغاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کباب بلغاری ، طرز تهیه کباب بلغاری