یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

مارمالاد گیلاس | طرز تهیه مارمالاد گیلاس


مواد لازم مارمالاد گیلاس

گیلاس     3 کیلوگرم
شکر     1.5 تا 2 کیلوگرم
ژلاتین     3 ورق


مارمالاد گیلاس | طرز تهیه مارمالاد گیلاس

طرز تهیه مارمالاد گیلاس

    گیلاس ها را می شوییم و دم  آنها را می گیریم و هسته آنها را در می آوریم. سپس آنها را کمی له می کنیم و شکر را روی آن می ریزیم و می گذاریم 2 الی 3 ساعت بماند تا شکر، کمی آب شود.
    مواد را داخل یک قابلمه لعابی می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و گاهی بهم می زنیم  تا مارمالاد به جوش آید و مایه، کاملاً سفت شود.
    ژلاتین را در کمی آب جوش حل می کنیم و آن را داخل مارمالاد می ریزیم و می گذاریم یکی دو جوش دیگر بزند. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم کمی خنک شود.
    مارمالاد باید بعد از سرد شدن، کاملاً غلیظ و بدون آب باشد.
 


مارمالاد گیلاس | طرز تهیه مارمالاد گیلاس

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد گیلاس

مارمالاد گیلاس جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مارمالاد گیلاس را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 30 نفر مناسب میباشد .

مارمالاد گیلاس ، طرز تهیه مارمالاد گیلاس


همچنین مشاهده کنید