شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کیک قهوه فنجانی


مواد لازم:
آرد :                       175 گرم
کره:                       115 گرم
شکر :                    175 گرم
تخم مرغ :               3 عدد
قهوه اسپرسو :         5 میلی گرم
گردوی خشک شده:  75 گرم
 
مواد لازم برای شربت :
قهوه اسپرسوی داغ :  30 میلی گرم
شکر                        50 گرم

مواد لازم برای رویه کیک :
خامه                         100 گرم
شکلات شیری ذوب :  50 گرم
گردوی دو نیم شده :    12 عدد
 


طرز تهیه کیک قهوه فنجانی

طرز تهیه :
فر را از قبل روی درجه 180 سانتیگراد گرم کنید. آرد، کره، شکر و تخم مرغ ها را در یک ظرف بزرگ ریخته، خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند. تکه های گردو و قهوه را آهسته به مخلوط اضافه کنید. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی هر کدام از دوازده کاغذ مخصوص کیک ریخته و و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید و بگذارید سفت شده و پف کنند. قهوه اسپرسو و شکر را با هم ترکیب کنید و به محض این که کیک ها را از فر بیرون آوردید، چند قسمت از کیک ها را سوراخ کنید و شربت را درون آن ها بریزید و بگذارید سرد شوند. برای تهیه رویه کیک، خامه و شکلات ذوب و خنک شده را با هم ترکیب کنید و خوب هم زنید تا نرم شوند. سپس مواد به دست آمده را روی کیک بمالید و روی آند ها را با گردو تزیین نمایید.

نکات تکمیلی در مورد کیک قهوه فنجانی

کیک قهوه فنجانی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کیک قهوه فنجانی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کیک قهوه فنجانی