جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
شیرماهی | طرز تهیه شیر ماهی با سس ترش
شیر ماهی 600 گرم
روغن 1/2 پیمانه
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
سماق ساییده 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
گردو 1/2 پیمانه
سیر تازه 1 بوته
پیاز داغ 4 قاشق غذاخوری
گشنیز و شنبلیله خرد شده
آب انار 1 پیمانه
تمرهندی 200 گرم
ابتدا شیر ماهی را در زعفران، سماق، آب لیمو، پیاز، فلفل، نمک و روغن که با هم مخلوط کرده ایم به مدت چهار ساعت استراحت می دهیم. سپس آن ها را سرخ کرده یا کباب می کنیم. برای تهیه سس کمی کره یا روغن در تابه ریخته و سیر را به همراه سبزیجات خرد شده تفت می دهیم. تمرهندی را در یک پیمانه آب جوش خیس کرده و سپس صاف می کنیم و آب آن را به سبزیجات اضافه کرده و آب انار، گردو، پیاز داغ، نمک، فلفل و ادویه را افزوده و می گذاریم تا سس غلیظ شود. سپس با ماهی سرو می کنیم.
شیر ماهی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شیر ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری ایران مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره مناظره انتخاباتی سیاست
هواشناسی تهران شهرداری تهران اربعین گرما قتل سلامت پلیس فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی حوادث
دولت سیزدهم خودرو سهام عدالت قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو مسکن قیمت سکه بازار خودرو حقوق بازنشستگان دلار تورم
ماه محرم محرم تلویزیون موسیقی ثبت نام اربعین سینما کتاب تئاتر سینمای ایران رسانه ملی تخت جمشید
دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳ ماهواره
سازمان همکاری شانگهای رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه جو بایدن آمریکا دونالد ترامپ حزب الله لبنان چین فرانسه
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند سپاهان ترکیه کریستیانو رونالدو لیگ برتر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران
اینترنت تبلیغات هوش مصنوعی گوگل اینستاگرام نمایشگاه الکامپ سامسونگ اپل عیسی زارع پور
خواب دیابت پارکینسون افسردگی قهوه سرطان فشار خون