یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

پای اسپاگتی | طرز تهیه پای اسپاگتی


مواد لازم برای پای اسپاگتی 
 
هویج بزرگ 2 عدد، پوست کنده و خرد شود
اسپاگتی 250 گرم
سس گوجه فرنگی 400 گرم
پنیر ریکوتا یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
پنیر موزارلای رنده شده یک و یک چهارم پیمانه
گوشت قلقلی چرخ کرده 8 تا 10 عدد
پودر ارگانو یا پودر آویشن یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل به اندازه ی لازم
 

پای اسپاگتی | طرز تهیه پای اسپاگتی
 
طرز تهیه پای اسپاگتی
 
فر را از پیش روی 350 درجه گرم کنید.
در قابلمه آب جوش اسپاگتی را به مدت 8 دقیقه بپزید.
هویج را به مخلوط اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه ی دیگر آن را بجوشانید.
مخلوط را درون آبکش ریخته سپس آن را درون کاسه ای منتقل کنید.
سُس گوجه فرنگی، سه چهارم پنیر موزارلا و ریکوتا را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
قبل از اضافه کردن تخم مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید تا کمی خنک شود.
تخم مرغ، گوشت قلقلی، پودر ارگانو و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
مخلوط را درون ظرف مخصوص پای بریزید و مابقی پنیر موزارلا را روی آن بپاشید و آن را درون فر به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای شود حرارت دهید.
پای را از درون فر خارج کرده و قبل از برش، 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
 

پای اسپاگتی | طرز تهیه پای اسپاگتی
نکات تکمیلی در مورد پای اسپاگتی

پای اسپاگتی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
پای اسپاگتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پای اسپاگتی ، طرز تهیه پای اسپاگتی