پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیای تنوری با پپرونی


مواد لازم لازانیای تنوری با پپرونی


ورقه لازانیا 900 گرم
پپرونی ورقه شده  2 پیمانه (با ضخامت 3 میلیمتر)
سس گوجه فرنگی 4 پیمانه
پنیر ریکوتا یا پنیر گودا 450 گرم
پنیر موتزارلای رشته رشته شده 450 گرم
پنیر پارمزان رنده شده ¾ پیمانه
سوسیس 80٪ گوشت 900 گرم


طرز تهیه لازانیای تنوری با پپرونی

طرز تهیه لازانیای تنوری با پپرونی

    فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
    در قابلمه ای، شش لیتر آب را می جوشانیم و کمی نمک به آن می افزاییم. ورقه های لازانیا را در آب می ریزیم تا جایی که تقریباً بپزند. سپس آن را آبکش می کنیم و در ظرفی از آب و یخ، به آن شوک وارد می کنیم.در یک قابلمه متوسط، پپرونی ورقه شده را روی شعله متوسط سرخ می کنیم؛ تا حدی که ترد شود. سپساز روی حرارت برمی داریم و روی حوله کاغذی قرار می دهیم تا روغن آن گرفته شود.
    در سینی یا ظرف فر، یک پیمانه از سس گوجه فرنگی را به صورت لایه های صاف و یکنواخت می ریزیم. بعد ورقه­ های لازانیا را ته ظرف می چینیم؛ به­ گونه ای که یک سانت از هر کدام روی دیگری قرار بگیرد. پنیر ریکوتا یا گودا، ⅓ از پنیر موتزارلا و ⅓ از سوسیس را می ریزیم و بعد پنیر پارمزان زیادی روی آن می پاشیم. بعد ½ پیمانه سس گوجه­ فرنگی و ¼ پیمانه پپرونی را اضافه می کنیم. این کار را تا دو لایه دیگر تکرار می کنیم و در آخرین لایه، بقیه پنیر ریکوتا یا گودا، سس گوجه­ فرنگی، پنیر موتزارلا  و پپرونی را می ریزیم و روی آن پنیر پارمزان می پاشیم. ظرف لازانیا را تقریباً 45 دقیقه داخل فر می گذاریم تا بپزد. سپس ظرف را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم 15 دقیقه بماند. پس از اینکه لازانیا قدری خنک شد، آن را برش می دهیم و بلافاصله سرو می کنیم.


طرز تهیه لازانیای تنوری با پپرونی

نکات تکمیلی در مورد لازانیا

لازانیا جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
لازانیا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه لازانیای تنوری با پپرونی


همچنین مشاهده کنید