پنجشنبه, ۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 27 February, 2025
طرز تهیه مرنگ ایتالیایی
سفیده تخم مرغ 65 گرم
شکر داخل سفیده 10 گرم
آب برای شربت 35 میلی لیتر
شکر برای شربت 110 گرم
1. 10 گرم شکر و سفیده را با همزن برقی بهم می زنیم تا سفیده تقریباً سفت شود و از ظرف نریزد ولی نه بحدی که شیار همزن بر روی آن بیفتد.
2. آب و 110 گرم شکر را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد وقتی دمای آن به 120–118 درجه رسید گاز را خاموش می کنیم.
3. شربت را بتدریج به سفیده تخم مرغ اضافه کرده با سرعت زیاد بهم می زنیم تا کاملاً سفت شود.
پس از سفت شدن، اگر بعد از جدا شدن همزن از مایه ظرف، بر روی همزن، مرنگ شیاردار بود و همچنین داخل مرنگ نیز شیارهایی دیده می شد، سفتی این مرنگ برای ریختن به داخل قیف مناسب است. اگر باز هم مرنگ با سرعت کم بهم زده شود شیارها ناپدید شده و بعد از جدا شدن همزن از ظرف، تنها یک قلهٔ نوک تیز بدون شیار بر روی همزن و یا خود مرنگ باقی خواهد ماند. سفتی این مرنگ برای درست کردم موس ها و کرم کره مناسب است.
مرنگ ایتالیایی جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
مرنگ ایتالیایی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست