سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه نودل و میگو سرخ شده


میگو برخلاف ظاهری که دارد سرشار از خواصیتهایی خارق العاده برای تمام سنین است پس برای اینکه خاصیت را فدای شکل ظاهری آن نکنیم می توانیم دستور پخت مناسبی را داشته باشیم تا آن را در وعده های غذایی خود بگنجانیم.

مواد لازم 

سیر رنده شده                   1 بوته
گوجه فرنگی خرد شده         یک فنجان
میگو                                500 گرم
پیازچه                            یک قاشق غذا خوری
نمک و فلفل                     به میزان لازم
روغن                             برای سرخ کردن
ماکارونی رشته ای            نصف یک بسته
 
 

طرز تهیه نودل و میگو سرخ شده
 
طرز تهیه
در یک ماهی تابه گوجه فرنگی ها را با سیر له شده مخلوط کرده و اجازه دهید با شعله ملایم در مدت زمان 30 ثانیه حرارت ببیند. به محتوی ظرف نمک و فلفل را هم اضافه کنید و دوباره اجازه دهید تا 2 دقیقه مواد به خرد هم بروند در این مرحله بعد ازکشیده شدن آب گوجه فرنگی ها  مقدار کمی روغن اضافه کنید و بعد از آن میگو و پیازچه را درون ماهی تابه ریخته و اجازه می دهیم هر دوطرف میگو ها سرخ شود.بعد ازمدتی کوتاه میگوها کاملا سرخ می شوند.
ماکارونی را هم در آب جوشانده و آبکش می کنیم و در انتها مخلوط میگو با مواد و ماکارونی را با هم مخلوط کرده و در ظرفی برای سرو آماده می کنیم.
 
 
نکات تکمیلی در مورد

جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نودل و میگو سرخ شده