دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
موس زعفرانی | طرز تهیه موس زعفرانی
مود لازم برای موس زعفرانی
طرز تهیه موس زعفرانی
نکات تکمیلی در مورد موس زعفرانی
سفیده تخم مرغ :3 عدد
شیر :یک پیمانه
خامه :100 گرم
خلال پسته :به میزان لازم
پودر قند :120 گرم
پودر ژلاتین حل شده در 1/3 آب سرد و بن ماری شده :2 قاشق غذا خوری
زعفران :یک قاشق غذاخوری
سفیده های تخم مرغ را همراه با پودر قند خوب با همزن بزنید تا سفیده ها پف کرده و از ظرف جدا نشوند؛ سپس خامه و زعفران را اضافه کنید و مجددا بزنید تا صاف و یکدست شود.
شیر را آرام آرام اضافه کنید و به زدن با دور کند ادامه دهید.
مواد که با هم خوب مخلوط شدند پودر ژلاتین آماده شده را به دسر اضافه و خوب مخلوط کنید وخلال پسته را نیز به آن اضافه کنید.
در ظرف مخصوص که از قبل چرب کرده اید، بریزید و داخل یخچال به مدت حداقل 2 ساعت قرار دهید؛ بعد در ظرف مورد نظر برای سرو برگردانید.
موس زعفرانی جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
موس زعفرانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست