سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

لوبیای سبز | طرز تهیه لوبیای سبز با پوست پرتقال


مواد لازم برای لوبیای سبز با پوست پرتقال
 
 
450 گرم لوبیا سبز
 
یک عدد پرتقال
 
دو قاشق چایخوری لوبیای سیاه خرد شده
 
یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
 
یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
 
دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
 
یک قاشق چایخوری سرکه
 
دو قاشق چایخوری سس سویا
 
¼ قاشق چایخوری روغن کنجد
 
نصف قاشق چایخوری سس چیلی
 

لوبیای سبز | طرز تهیه لوبیای سبز با پوست پرتقال
 
 
طرز تهیه لوبیای سبز با پوست پرتقال
 
 
لوبیاهای سبز را در آب و نمک به مدت 5 تا 7 دقیقه بجوشانید. سپس آنها را آبکش کنید.
 
 
پوست پرتقال را رنده کنید. بقیه پرتقال را نیز آب گیری کنید و کنار بگذارید. پیازچه، سیر، لوبیای سیاه خرد شده و زنجبیل را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید.
 
 
سرکه، سس سویا، روغن کنجد و دو قاشق غذاخوری آب پرتقال رادر کاسه ای دیگر با هم مخلوط کنید. اگر سس چیلی استفاده می کنید، آن را به مایعات اضافه کنید. اگر هم فلفل تازه استفاده می کنید، آن را داخل مخلوط پیازچه بریزید.
 
 
دو قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه عمیق روی حرارت زیاد داغ کنید. لوبیاهای سبز را در آن تفت دهید تا تاول بزند. مخلوط پیازچه را اضافه کنید و چند دقیقه آنها را تفت دهید تا همه برشته شوند. یک قاشق غذاخوری پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
 
 
در این مرحله، مخلوط سرکه را اضافه کنید و تا زمانی که آب مواد کشیده و خشک شود، آنها را روی حرارت تقریبا زیاد تفت دهید.
 

لوبیای سبز | طرز تهیه لوبیای سبز با پوست پرتقال
نکات تکمیلی در مورد لوبیای سبز

لوبیای سبز جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
لوبیای سبز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

لوبیای سبز ، طرز تهیه لوبیای سبز با پوست پرتقال