شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

رب گوجه فرنگی | طرز تهیه رب گوجه فرنگی


مواد لازم رب گوجه فرنگی


گوجه فرنگی     به میزان لازم



طرز تهیه رب گوجه فرنگی



    گوجه فرنگی ها را می شوییم و آنها را با چرخ گوشت و یا دستگاه غذاساز خرد و پوره ای می کنیم به طوری که پوست و تخم آن گرفته شود.


رب گوجه فرنگی | طرز تهیه رب گوجه فرنگی


     گوجه فرنگی های له شده را داخل یک قابلمه مسی یا لعابی ریخته و آن را روی آتش می گذاریم تا مایه غلیظ شود. اگر بخواهیم رب گوجه خیلی غلیظ نباشد،  وقتی که رب تقریباً به غلظت ماست شد، مقداری نمک در آن می ریزیم (مقدار نمک رب باید به حدی باشد که رب نه زیاد شور و زننده و نه بی نمک باشد). در صورتی که بخواهیم رب را سفت تهیه کنیم، پس از غلیظ شدن، حرارت را باید کمی ملایم نمود و رب را مرتب بهم زد تا آب رب کاملاً تبخیر شود. در اواخر طبخ به اندازه کافی نمک به رب می زنیم و بعد از چند جوش که رب کاملاً سفت و بدون آب شد، رب را از روی حرارت بر می داریم. باید توجه داشت که نمک رب را در اواخر طبخ به آن اضافه نمود.
    زمانی که رب گوجه کمی سرد شد، آن را در بطری های تمیز و خشک می ریزیم. بطری ها را تا حدی پر می کنیم که سر هر بطری تقریباً چهار انگشت خالی بماند. بعد از اینکه کاملاً سرد شد، سر بطری را با روغن زیتون یا پارافین پر می کنیم و با چوب پنبه محکم می بندیم و در جای خنک نگهداری می نمائیم. بهتر است رب گوجه فرنگی را در یخچال نگهداری نماییم.

 


رب گوجه فرنگی | طرز تهیه رب گوجه فرنگی

 

نکات تکمیلی در مورد رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

رب گوجه فرنگی ، طرز تهیه رب گوجه فرنگی