جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

پنینی مرغ | طرز تهیه پنینی مرغ و رزماری


مواد لازم برای پنینی مرغ و رزماری
 
سینه مرغ :2 عدد
اسفناج تازه :150 گرم
پنیر موتزارلا :½ پیمانه
گوجه خشک شده خرد شده :¼ پیمانه
سیر خرد شده :8 حبه
فلفل قرمز ریز شده :⅛ قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده :⅛ قاشق چایخوری
رزماری تازه خرد شده : یک قاشق چایخوری
روغن زیتون بکر :4 قاشق سوپخوری
نان باگت برش داده شده :8 برش
نمک :به میزان کافی
 
 

پنینی مرغ | طرز تهیه پنینی مرغ و رزماری
 
 
طرز تهیه پنینی مرغ و رزماری
 
سینه های مرغ را از استخوان جدا کرده و در امتداد استخوان جناغ ببرید. هر یک از نیمه ها را خوب بکوبید تا ضخامتشان به حدود 1 سانتی متر برسد.
  2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، رزماری، نمک، فلفل سیاه و سینه های مرغ را در کیسه ای پلاستیکی زیپ دار بزرگ مخلوط کنید. آن را بسته و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
یک تابه تفلون بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید و باقی روغن زیتون را به تابه اضافه کنید.
گوجه فرنگی خشک، فلفل قرمز و سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه سرخ کنید؛ سپس اسفناج را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید و در آخر کمی نمک به آن اضافه کنید.
تابه گریل یا چدنی را چرب کرده و روی حرارت تقریباً زیاد گرم کنید؛ مرغ را گریل کنید.
روی هر یک از 4 برش نان، 1 قاشق سوپخوری پنیر بریزید. سپس یک تکه سینه مرغ گریل شده؛ در لایه بعد مواد تفت داده شده در تابه را ریخته و برش نان را روی آن قرار دهید.
در مرحله آخر ساندویچ ها را درون ساندویچ ساز قرار داده و می گذاریم ساندویچ ها کاملا گریل و پرس شود در صورت عدم دسترسی به ساندویچ ساز از تکنیک استفاده از ظروف سنگین برای پرس و گریل کردن ساندویچ ها استفاده می کنیم. 
 
 

پنینی مرغ | طرز تهیه پنینی مرغ و رزماری
نکات تکمیلی در مورد پنینی مرغ

پنینی مرغ جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پنینی مرغ را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پنینی مرغ ، طرز تهیه پنینی مرغ و رزماری