سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا

کیسل انار | طرز تهیه کیسل انار


مواد لازم برای کیسل انار
 
آب انار  4 پیمانه
نشاسته ذرت 100 گرم
شکر  100 گرم
وانیل  1/4 قاشق مربا خوری
خامه  100 گرم
 
 

کیسل انار | طرز تهیه کیسل انار
 
طرز تهیه کیسل انار
نشاسته ذرت را در آب انار ریخته و خوب هم میزنیم تا کاملا نشاسته در آب انار حل شود .
شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا کمی حل شود .
مواد را روی حرارت بسیار ملایم قرار داده و با حوصله هم میزنیم.
اگر رنگ دسر شما کم بود میتوانید 2 – 3 قطره رنگ به دسر اضافه کنید (توجه کنید از رنگ های مطمئن و معتبر استفاده کنید)
کمی که غلیظ شد وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم .
پس از اینکه کمی سرد شد خامه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا خود را بگیرد.
این دسر به دلیل حالت کرمی بودن آن برای بر گرداندن از غالب مناسب نیست و بهتر است در ظروف پیرکس شفاف تک نفره و زیبا ریخته شود و برای تک تک مهمانان سرو گردد.
 
 
نکات
 
1 – اگر آب انار یا آب میوه شما ترش بود میتوانید اندازه شکر را به 150 گرم تغییر دهید.
2 – میتوانید از دانه های میوه برای تزینن و همچنین داخل دسر استفاده کنید .
3 – دسر را حتما 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خود را بگیرد .
4 – برای این دسر گل خامه سفید و چند دانه انار بهترین و زیباترین تزیین میباشد.
5 – با آب میوه های دیگر نیز میتوانید این دسر را تهیه کنید مانند انگور ، آلبالو ، پرتقال و غیره
 

کیسل انار | طرز تهیه کیسل انار
نکات تکمیلی در مورد کیسل انار

کیسل انار جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
کیسل انار را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کیسل انار ، طرز تهیه کیسل انار