شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا

استیک ماهی | طرز تهیه استیک ماهی با ادویه مخصوص


 مواد لازم برای استیک ماهی با ادویه مخصوص
 
ماهی فیله شده :500 گرم
سیر له شده  :2 حبه
سس خردل :یک قاشق سوپخوری
ادویه ماهی :یک قاشق چایخوری
نمک :به مقدار لازم
روغن زیتون :2 قاشق سوپخوری
پودر فلفل :یک قاشق چایخوری
آب لیمو ترش :2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون برای سرخ کردن  :به مقدار لازم
مواد لازم برای ادویه ماهی 
دانه تخم گشنیز :2 قاشق سوپخوری
دانه زیره سبز :یک قاشق سوپخوری
فلفل قرمز :2 عدد
فلفل سیاه :یک قاشق چایخوری
پودر سیر :یک قاشق سوپخوری
زردچوبه :یک قاشق سوپخوری
 

استیک ماهی | طرز تهیه استیک ماهی با ادویه مخصوص
 
طرز تهیه استیک ماهی با ادویه مخصوص
در ظرفی سیر له شده، سس خردل، ادویه ماهی، نمک، روغن زیتون، پودر فلفل ترکی و آب لیموترش را خوب مخلوط کنید.
فیله های ماهی را به مدت 10 الی 15 دقیقه در این مخلوط قرار دهید یا با این سس فیله های ماهی را آغشته کنید.
تابه ای چدنی را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن زیتون درون تابه بریزید و سپس فیله های ماهی را به مدت 5 الی 7 دقیقه در آن سرخ کنید.
همراه سبزیجات دلخواه آن را سرو کنید.
 طرز تهیه ادویه ماهی 
دانه تخم گشنیز، زیره، فلفل قرمز و سیاه را درون تابه به مدت 30 تا 40 ثانیه روی حرارت مستقیم تفت دهید.
تابه را از روی حرارت بردارید و پودر سیر و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.
مواد را درون دستگاه آسیاب پودر و مصرف کنید.

استیک ماهی | طرز تهیه استیک ماهی با ادویه مخصوص
نکات تکمیلی در مورد استیک ماهی

استیک ماهی جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
استیک ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

استیک ماهی ، طرز تهیه استیک ماهی با ادویه مخصوص