سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

بروسکتای سیر | طرز تهیه بروسکتای سیر


مواد لازم برای بروسکتای سیر
 
قارچ ورقه شده  2 پیمانه
نان تست  4 ورقه
سیر 1 حبه
روغن زیتون بکر 3 قاشق غذاخوری
جعفری تازه و خردشده  1 قاشق غذاخوری
نمک  ½ قاشق چای خوری
فلفل سیاه  ¼ قاشق غذاخوری
 

بروسکتای سیر | طرز تهیه بروسکتای سیر
طرز تهیه بروسکتای سیر
سیر را پوست کنده و به دو نیم تقسیم کنید.
1 قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با حرارت متوسط در یک تابه گرم کنید.
قارچ ها را اضافه کنید و در روغن به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.
درحالی که قارچ ها را تفت می دهید برش های نان را تست کنید تا هر دو طرف آنها طلایی شود. سپس یکی از دو نیم سیر را روی نان ها بمالید روی آنها 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.
بقیه روغن زیتون را با نمک، فلفل و جعفری خرد شده و قارچ مخلوط کنید.
روی هر یک از نان ها به اندازه مساوی از این مخلوط بریزید. فوراً باید این غذا را سرو کنید. 
 

بروسکتای سیر | طرز تهیه بروسکتای سیر
نکات تکمیلی در مورد بروسکتای سیر

بروسکتای سیر جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
بروسکتای سیر را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بروسکتای سیر ، طرز تهیه بروسکتای سیر