چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مربای آلو قرمز | طرز تهیه مربای آلو قرمز
آلوی قرمز درشت و سفت 2 کیلو
شکر 2 تا 5/2 کیلو
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
زعفران آبگرفته یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه مربای آلو قرمز
آلو ها را در یک قابلمه آب در حال جوش می ریزیم و به سرعت در یک صافی خالی می کنیم و سریع پوست آنها را می گیریم. لابه لای آلوها شکر می پاشیم و به مدت یک روز و نیم در یخچال قرار می دهیم 3/1 و1 آب روی شکرها می ریزیم و به آرامی آلوها را از شکر بیرون آورده و می گذاریم شربت قوام بیاید و آلوها را درآن می اندازیم دو جوش که زد و غلیظ شد خاموش می کنیم آبلیمو و زعفران را به آن اضافه می کنیم و وقتی سرد شد در شیشه ریخته و در جای سرد قرار می دهیم.
مربای آلو قرمز جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای آلو قرمز را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست