جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

مربای آلو قرمز | طرز تهیه مربای آلو قرمز


مواد لازم برای مربای آلو قرمز


آلوی قرمز درشت و سفت 2 کیلو
شکر 2 تا 5/2 کیلو
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
زعفران آبگرفته یک قاشق مرباخوری


مربای آلو قرمز | طرز تهیه مربای آلو قرمز


طرز تهیه مربای آلو قرمز



آلو ها را در یک قابلمه آب در حال جوش می ریزیم و به سرعت در یک صافی خالی می کنیم و سریع پوست آنها را می گیریم. لابه لای آلوها شکر می پاشیم و به مدت یک روز و نیم در یخچال قرار می دهیم 3/1 و1 آب روی شکرها می ریزیم و به آرامی آلوها را از شکر بیرون آورده و می گذاریم شربت قوام بیاید و آلوها را درآن می اندازیم دو جوش که زد و غلیظ شد خاموش می کنیم آبلیمو و زعفران را به آن اضافه می کنیم و وقتی سرد شد در شیشه ریخته و در جای سرد قرار می دهیم.


مربای آلو قرمز | طرز تهیه مربای آلو قرمز

نکات تکمیلی در مورد مربای آلو قرمز

مربای آلو قرمز جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای آلو قرمز را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای آلو قرمز ، طرز تهیه مربای آلو قرمز


همچنین مشاهده کنید





سایت اقتصادنیوزسایت نمناکسایت آفتاب نیوزسایت انصاف نیوزسایت مجله شبکهخبرگزاری تسنیمروزنامه ایرانسایت سلام نوسایت فرادیدسایت عصرایران