شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

مافین گوشت قلقلی | طرز تهیه مافین گوشت قلقلی


مواد لازم برای مافین گوشت قلقلی
 
دو عدد تخم مرغ هم زده
نصف پیمانه خرده های نان تست
نصف پیمانه قارچ تازه خرد شده
نصف پیمانه هویج رنده شده
1/3 پیمانه پیاز خرد شده
3 قاشق غذاخوری کچاپ
یک قاشق غذاخوری خردل
یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی با طعم سیر و فلفل
دو حبه سیر رنده شده
900 گرم گوشت چرخ کرده
نصف پیمانه کچاپ
¼ پیمانه سس آلو
یک قاشق چایخوری پودر چیلی
680 گرم خامه ترش
نصف پیمانه پنیر چدار یا پارمسان رنده شده
پیاز کوهی خرد شده
 

مافین گوشت قلقلی | طرز تهیه مافین گوشت قلقلی
 
 
طرز تهیه مافین گوشت قلقلی
 
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، خرده های نان، قارچ، هویج، پیاز، 3 قاشق غذاخوری کچاپ، خردل، سس گوجه فرنگی با طعم فلفل و سیر و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و هم بزنید. 
 
حدود 1/3 پیمانه مخلوط گوشت را در قالب های مافین بریزید. قالب ها را درون تابه بزرگی قرار دهید.
 
در یک کاسه کوچک، نصف پیمانه کچاپ، سس آلو و پودر چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از سس را روی هر کدام از گوشت ها بریزید. 
 
آنها را به مدت 40 دقیقه در فر بپزید تا گوشت به طور کامل مغزپخت شود.  
 
در این فاصله پوره سیب زمینی درست کنید. با اسکوپ کوچک بستنی، پوره های سیب زمینی را به صورت گرد روی گوشت ها بگذارید. روی آنها پنیر بپاشید و دوباره قالب را به مدت 5 دقیقه به فر برگردانید تا پنیرها آب شوند.    
 
آنها را از فر خارج کنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس با پیازکوهی خرد شده تزئین و سرو کنید. 
نکات تکمیلی در مورد مافین گوشت قلقلی

مافین گوشت قلقلی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
مافین گوشت قلقلی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

مافین گوشت قلقلی ، طرز تهیه مافین گوشت قلقلی