چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

مرغ ترش | طرز تهیه مرغ ترش


مواد لازم:
مرغ :                     نصف یک عدد
جعفری و گشنیز:     500 گرم
تخم مرغ:                 2 عدد
لپه:                      1 پیمانه
آبلیمو :                   به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه:به میزان لازم


مرغ ترش | طرز تهیه مرغ ترش

 
طرز تهیه:
ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه می ریزیم تا بپزد. پس از پختن، سبزی را همراه آبلیمو به مرغ اضافه می کنیم.
تخم مرغ ها را هم زده به مخلوط مرغ می افزاییم. بعد از 10 دقیقه غذا حاضر است.
نکته:این غذا به دلیل استفاده جعفری و گشنیز در آن، بسیار خوش طعم است چراکه بوی خامی مرغ را نیز می گیرد.

نکات تکمیلی در مورد مرغ ترش

مرغ ترش جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
مرغ ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مرغ ترش ، طرز تهیه مرغ ترش