دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

مافین | طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل


مواد لازم برای مافین مربای آلبالو و نارگیل
 
 آرد سفید300 گرم
 شکر 150گرم
 بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
 دارچین پودر شده 1 قاشق چای خوری
 نمک1/8 قاشق چای خوری
شیر250 میلی لیتر
 تخم مرغ1 عدد
 کره آب شده60 گرم
 پودر نارگیل 30 گرم
مربای آلبالو150 گرم
پوست رنده شده لیمو1 قاشق چای خوری

مافین | طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل
طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل
 
فر خود را به 180 در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
قالب مافین 12 تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .
در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
با استفاده از قاشق تا 4/3 و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .
 

مافین | طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل
نکات تکمیلی در مورد مافین

مافین جزو کیک و شیرینی - مافین و کاپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مافین را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

مافین ، طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل