دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه دلمه قارچ


مواد لازم :


قارچ بسیار بزرگ بدون ساقه            28 عدد
پنیر رنده شده pecorino romano     نصف فنجان
خرده نان فرانسوی                       نصف فنجان
سیر ریز شده                              دو حبه
برگ نعنای خرد شده                     یک قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده                         دو قاشق سوپ خوری
روغن زیتون                                  یک سوم فنجان
نمک و فلفل                                به مقدار لازم
 


طرز تهیه دلمه قارچ

طرز تهیه :
برای تهیه غذای خوشمزه دلمه قارچ بایستی در ابتدا فر را از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت داغ کنید .
پنیر ، خرده نان ، سیر ، نعنا ، جعفری و دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در یک کاسه با هم مخلوط کنید .
نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید .
یک قاشق روغن زیتون را روی سینی پخت فر بریزید .
مخلوط آماده شده را با قاشق داخل حفره قارچ ها بریزید .
باقیمانده روغن را روی مواد داخل قارچ بریزید .
به مدت 25 دقیقه آن را در فر بپزید .
آن را برای 7 نفر سرو کنید .

نکات تکمیلی در مورد دلمه قارچ

دلمه قارچ جزو دلمه و کوفته میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
دلمه قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دلمه قارچ